Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stopa po ztracené Maddie stále nevychladla: Unesli ji zloději, které vyrušila?

Autor: geo - 
6. října 2013
15:08

Scotland Yard se pustil do prověřování nové teorie, podle které mohla být Maddie McCannová unesena zloději, které vyrušila při vykrádání apartmánu. O případu se chystají promluvit i rodiče Maddie.

Vyšetřovatelé se domnívají, že by její zmizení mohlo souviset se sérií vloupání v portugalském letovisku, ve kterém zmizela. V období předcházejícím zmizení malé Maddie v květnu 2007 se odehrála série vykrádaček, která nejspíše byla dílem organizované skupiny.  Podle vyšetřovací teorie mohli zloději zpanikařit, když v pokoji probudili Madeleine. Zdroj z Algarve potvrdil, že vyšetřovatelé se opravdu na sérii vloupání v hotelích zaměřili.

Rodiče Maddie promluví v televizi

O nové vyšetřovací teorii zmizelé Maddie informoval DailyMail. Spekuluje, jestli je souvislost mezi touto novou stopou a plánovaným pondělním vystoupením rodičů Maddie v pořadu BBC, který se věnuje nevyřešeným případům.     

Maddie zmizela v roce 2007

Tříletá  Maddie zmizela z hotelového pokoje v portugalském letovisku v roce 3. května 2007, když byli její rodiče na večeři. Po zmizelé holčičce začalo celosvětové pátrání, které nebylo úspěšné. Lidé hlásili, že zahlédli holčičku podobnou Maddie například na Maltě nebo v marocké Marakéši. V září policie ze zmizení Maddie podezírala dokonce její rodiče. V roce 2008 bylo portugalské vyšetřování uzavřeno pro nedostatek stop. 

Prověřování hovorů

McCannovi pokračovali v pátrání po své dceři na vlastní pěst, za pomocí soukromých detektivů  a nabídli odměnu 1,5 milionu liber za jakoukoliv zprávu o Maddie.  V roce 2011 začal Scotland Yard s novým vyšetřováním případu. Detektivové se pustili do prověřování všech telefonních hovorů, které se odehrály v místě a čase zmizení Maddie.

vlamore ( 7. října 2013 03:08 )

vlamore ( 7. října 2013 03:07 )

sheila16.....Ani se mě nechce věřit,že jste žena!!Kolik Vás to pátrání v USA stálo????

annael ( 7. října 2013 02:19 )

Jak by mohla vyrušit zloděje když byla nadopovaná prášky na spaní k čemuž se její rodiče přiznali? Toto už není vyšetřování, to je fraška

snezny.levhart ( 7. října 2013 01:53 )

hmm, dojemné, když nás slimáci z "blesku" pravidelně zásobují aférami z únosu britské holčičky - ale o zmizení 3 mladých, českých 17 letých dívek, nejsou schopni už týden škrábnout ani čárku... Přestože, pokud to znamená neblahý vývoj vyšetřování, tudíž i případné další aktuální ohrožení občanů - snad především o tom byste měli informovat v ČR!! Nebo jako téměř všechna ostatní "média" jste už eurofašistickou "metodikou" též tak hrůzně zparalyzovaní, že považujete české občany a jejich bezpečnost za podřadné zájmy?! Tak kde to vázne, lemplové? Co se tu sakra děje, že když "pravidelně" mizí lidé v ČR takřka "v týdenních intervalech", to nikoho nezajímá, policie asi ani nepátrá, a "novináři" tolik závažné informace budou cenzurovat?!

miki69 ( 6. října 2013 23:18 )

Som otcom uz väcsich dcerok,ale bol som sam s nimi v Turecku,bez manzelky (som rozvedeny) ked dcerky mali 9 a 7 rokov. Mohol som si ist po nociach "uzivat",ale same som ich v cudzine jednoducho na izbe nenechal.Takze ak rodicia malej Maddie podcenili situaciu,nech ich trapi svedomie,pokazili si svoj zivot a hlavne zivot maleho dievcata.

Zobrazit celou diskusi