Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Okradený DJ vzal spravedlnost do svých rukou: Svázal zloděje, hodil do kufru a objížděl bazary!

Okradený DJ vzal spravedlnost do vlastních rukou. A poněkud se mu to vymstilo
Okradený DJ vzal spravedlnost do vlastních rukou. A poněkud se mu to vymstilo  (Autor: djmysh.com)
Autor: kon - 
4. října 2013
18:22

Okradl ho kamarád, a tak se s ním vypořádal po svém. Michal Jirák (44), známý jako DJ Mysh, přišel o techniku a vinylové desky. Zloděje našel a ten musel kápnout božskou, kam všechno prodal. Teď prý ale dýdžeje vyšetřuje policie kvůli jeho únosu!

Dýdžej, který hrál v minulosti v renomovaných rádiích, si podle informací Blesku nastěhoval domů kamaráda Zdeňka W. Ten ho ale okradl a zmizel. Odnesl sebou studiový emulátor a hromadu desek, které hudebník sbíral celý život. „Jednalo se o stovky desek. Ani nechápu, jak to všechno mohl odnést. Pro mě to má nevyčíslitelnou hodnotu,“ řekl Blesku poškozený.

Na vlastní pěst

Pak rozjel pátrání na vlastní pěst, aby dostal své věci ze zastaváren zpátky. Jenže údajně to pořádně přepísknul. Podle zdroje Blesku zloděje vypátral, svázal ho a v kufru auta ho s dalšími dvěma kumpány vozil po bazarech. „Po poradě s právníkem se nemám s nikým o ničem bavit. Ale můžu říct, že mám čisté svědomí,“ tvrdí DJ Mysh.

Sám pak na své webové stránky napsal vzkaz pro fanoušky. „Onen nejmenovaný je živý a zdravý. A nebylo mu nijak a nikým ublíženo,“ napsal Jirák.

Policie přesto dýdžeje a umístila do cely předběžného zadržení. „Můžeme potvrdit, že se kauzou zabýváme, ale vzhledem v současné fázi vyšetřování nemůžeme z taktických důvodů uvolnit podrobnosti,“ řekl Marek Jirouš z kolínské kriminálky.

saryka ( 5. října 2013 12:19 )

tady zákony jen pro zloděje,ani ho nezmlátil,ani mu neusekl ruku a ještě je za to potrestán.do hajzlu s nimi

saabmaster ( 5. října 2013 10:17 )

Zloděj byl vyslechnut, sdělil policii, že by terorizován, policie mu uvěřila a propustila ho. Následně sebrala poškozenýho. Podívej na tenhle článek: zloděj zakrytý oči a jméno jen v náznaku. Poškozený v plné vizáži s plným jménem. A takhle funguje i vyšetřování. Lidi budou brát spravedlnost do svých rukou stále častěji.

saabmaster ( 5. října 2013 10:14 )

Co se pánové ovšem z Blesku nedozvíte, že všemu předcházelo oznámení na policii, která se na to jako vždycky vys..kašlala. Kdyby Michal čekal 30 dní na dopis od policie, že nic nenašla a odkládá vyšetřování, nikdy by svý věci neviděl.

saabmaster ( 5. října 2013 10:12 )

Protože dostal ten hloupej nápad, púředat zloděje policii. Kdyby ho zmlátili, svlíkli do naha, pomazali fekáliemi a vysadili v polích někde 20km za Prahou, tak se to nikdo nedozvěděl a poškozený by byl v klidu.

zadnice ( 5. října 2013 10:07 )

Práce "demokratické" policie po česku!!! A co zloděj???

Zobrazit celou diskusi