Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Třebíčsku: Exmanželku pobodal nožem, sám sebe pak podřezal!

Domek v Moravských Budějovicích (uprostřed), ve kterém došlo k děsivému rodinnému dramatu
Domek v Moravských Budějovicích (uprostřed), ve kterém došlo k děsivému rodinnému dramatu  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
24. září 2013
22:31

Hádka bývalých manželů v rodinném domě v Moravských Budějovicích na Třebíčsku skončila tragicky. Na paní Danu (51) zaútočil s nožem v ruce její bývalý manžel a chtěl ji ubodat! Poté zbraň obrátil proti sobě. Exmanželka však měla štěstí. Přežila.

Patrně v posledním okamžiku stačila paní Dana (51) vyběhnout z domu a zoufale hledat pomoc u sousedky. Její bývalý manžel (51) ji přesto na útěku stačil v afektu nožem zasadit několik ran. „Naštěstí ty rány ženu neohrozily na životě,“ vysvětlila Blesku policejní mluvčí Jana Kroutilová. To však její bývalý partner netušil a tak bezprostředně po té co exmanželka z domu uprchla, obrátil nůž proti sobě a skoncoval se životem.

„Já ho tu od jejich rozvodu neviděl už nejméně pět šest let,“ tvrdil muž ze sousedství. „Vůbec netuším, co tu po takové době dělal,“ dodal. Sousedka, která napadené ženě poskytla pomoc, se k incidentu odmítla vyjádřit. „Nebudu o tom mluvit,“ křikla jen oknem do ulice. „Případ vyšetřujeme, vzhledem k tomu, že se jedná o rodinnou tragédii, nebudeme poskytovat žádné další informace,“ zdůraznila policejní mluvčí.

marie60 ( 25. září 2013 07:22 )

Tyhle kudlovražedné tragédie mi připadnou jako epidemie.Lidi jsou čím dál větší raplíci, že musí po druhém hned vystartovat kudlou ?! Není dne, aby se zde o nějakém napadnutí nožem nepsalo.Je toho už moc.

Zobrazit celou diskusi