Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Transsexuál na přehlídkových molech: Kočka Nicole (32) se narodila jako muž

Autor: geo - 
24. září 2013
23:09

Modelka Nicole Gibson (32) předváděla na přehlídkovém molu londýnského týdne módy modely od slavného návrháře Yvese Saint Laurenta. Ještě před dvěma lety, byla mužem.

Nicole Gibson ze západního Sussexu v Anglii se narodila jako chlapec Glen. V pubertě Glen oznámil své matce Jan Callaghanové, že je gay. Ta přiznává, že jeho coming out obrečela, ale jen proto, že musela oželet vnoučata. Ale to byl jen začátek Glenovi cesty k vlastnímu já. Více a více si uvědomoval, že ho nejen přitahují muži, ale je i ve špatném těle.

Z Glena se stala Nicole

Glen se začal líčit, nosit vysoké podpatky a říkat si Glenny. Malé město ho přijalo, protože jako Glenny byl opravdu okouzlující. Před dvěma lety Glen začal s hormonální léčbou, opustil práci v baru a stal se pod novým jménem Nicole Gibson modelkou. A měl úspěchy.

Modelka Yvese Saint Laurenta

Módní přehlídka na Londýnském fashion weeku nebyla pro Nicole její první. I přesto pro ni byla přelomová. Byla pro ni definitivním rozloučením se svou mužskou minulostí, neboť pár dní po přehlídce modelka zamířila na operativní změnu pohlaví.

opportunity ( 24. září 2013 23:48 )

Divná rovná neženská postava. Buď jsou šaty šité fakt n kluky nebo je modelkou jen proto, že je přešitý/á. Ale znám mnoho daleko hezčích... a jsou to ženy od přírody...

Zobrazit celou diskusi