Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující audiozáznam z údajného pokusu o vraždu exministryně! Poslechněte si

Manžel Daně Juráskové usiloval o život, děti jsou na jeho straně
Manžel Daně Juráskové usiloval o život, děti jsou na jeho straně  (Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: simao, zb - 
18. září 2013
20:16

V autě mu oznámila, že už s ním dál nebude a že od něj chce odejít. Vlastimil Jurásek (54) se s tím údajně nedokázal smířit a rozhodl se podle obžaloby pro radikální řešení. Manžel exministryně Dany Juráskové (51) nyní u soudu čelí obvinění z pokusu o vraždu! Blesku se přitom podařilo získat záznam z jejich dramatického rozhovoru těsně před tím, než mělo k napadení a pokusu o zabití exministryně dojít. Jurásková na něm prosí o život, kvílí a děsivě ječí...

Manžel Juráskovou lstí vlákal do auta, zamkl dětské pojistky a vezl jí na chalupu. Ve Vejvanově na Rokycansku zastavil. "Podal mi telefon, ať zavolám dětem. Předtím mluvil o tom, že mu bůh odpustí a že nechal doma dopisy na rozloučenou s radami dětem, jak mají žít. Neřekl, že mě chce zavraždit, ale já nabyla dojmu, že mě chce zabít," tvrdí Jurásková.

"Ze zadního sedadla jsem přelezla dopředu. Manžel mě držel za čelist a já nemohla ven. Kousla jsem ho do ruky a utekla z auta," popsala policii Jurásková. Během jízdy přitom v autě běžel zapnutý diktafon, který rozhovor Juráskové s jejím manželem zachytil. Část nahrávky nyní zazněla i u soudu, kde Juráskovi hrozí za pokus o vraždu až 20 let vězení.

Zoufale volala o pomoc a podařilo se jí utéct z auta!

Jurásek se brání, že si se svou ženou chtěl jen popovídat. Jenže její zoufalý křik a jekot "Pusť mě z auta ven! Pusť mě ven! Pomoc! Pomoc!" hraje proti němu. Stejně jako svědectví muže, který Juráskovou zachránil poté, co se jí podařilo utéct. "Ležela na silnici a manžel ji fackoval. Za nohu a ruku ji táhl zpět k autu. Když mě a kolegu uviděl, nechal ji, skočil do auta a najížděl na nás. Sebrali jsme mu klíčky a čekali až přijela policie," vylíčil celou situaci jeden ze svědků, starosta Vejvanova Luboš Špilar.

Poslechněte si audio záznam jízdy Juráskové s jejím manželem v údajném "autě smrti", který zveřejnil server tn.cz!

Video  Rozhovor exministryně Juráskové s manželem v autě, směřující k děsivému incidentu: Jurásek ji chtěl podle obžaloby zabít!  - TN.cz
Video se připravuje ...

fandamilan ( 19. září 2013 09:09 )

Skoda že se mu to nepovedlo.Za to co napáchala,si nic jiného nezaslouží.Děcka asi vědí jaká kur.a je přivedla na svět.

tajna1509 ( 19. září 2013 08:16 )

malinak ( 19. září 2013 02:13 )

ty jsi zralej na detencni ustav psychopate......asi jses ze stejnyho oddilu s Julcou z metra,ne

malinak ( 19. září 2013 01:57 )

Ja ho sacuju tak na osmicku debila zakomplexovanyho

malinak ( 19. září 2013 01:54 )

Tohle je jako diskuse psychopatu z Bohnic,nebo Dobranske lecebny idiotu?Vy ste prasata

Zobrazit celou diskusi