Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Když nenápadná kamerka úřaduje: Natočila zlodějíčka, který vzal peníze z bankomatu

Po zloději, který z bankomatu ukradl tři tisíce, pátrá policie
Po zloději, který z bankomatu ukradl tři tisíce, pátrá policie  (Autor: Policie ČR)
Autor: sch - 
14. září 2013
22:23

Možná často přemýšlíte, na co jsou malé kamerky na bankomatech. Ne, nesledují váš PIN, sledují okolí. Třeba i proto, aby odhalily zlodějíčky, kteří si vezmou něco, co jim nepatří. Stejně jako muže na fotografii, který vzal zapomenuté peníze!

Bohužel zatím nelze prohlásit přísloví „Lehce nabyl, lehce pozbyl“, neboť je zlodějíček stále na útěku. Nejspíš ale nebude trvat dlouho a policie ho dopadne – právě díky kamerce na bankomatu.

V pražských Letňanech si šla trojice v čele s obtloustlým zlodějíčkem v čepici okolo bankomatu, kde si osmadvacetiletý muž zapomněl peníze, protože při výběru zrovna zvedl telefon. Asi si nemysleli, že by se mohli takhle lehce obohatit.

Zloděj, okolo třiceti let, měl šedivé tričko s nápisem LEE, měří asi 180 centimetrů a je zavalité postavy. Na sobě měl krátké džínové kalhoty a tmavou kšiltovku.

Ač jde „jen“ o tři tisíce, pro které jde „jen“ o přestupek, pro spoustu českých rodin by to byla znatelná ztráta! Proto si dávejte pozor a u bankomatu raději nedělejte žádné další činnosti.

pejrak ( 15. září 2013 01:04 )

No jo 3000 to začíná a kde to skončí... Osobně bych to teda řešil, ale nevím jak, nějaký způsob by se našel. Jedno bych věděl, ty peníze nejsou moje a proto mi nepatří!!! Když už tady krade teměř každý tak proč mám i já

labid ( 14. září 2013 23:48 )

uff, při tomhle pohledu se přestávám divit, že máme stát rozkradený. "Když by si je nevzal on, vezme si je někdo jiný" - z toho plyne "nejsem zloděj".

75pedro ( 14. září 2013 23:19 )

Vždyť to není žádný zloděj, když by si je nevzal on, vezme si je někdo jiný! Taky bych si je vzal, kdyby trčely z bankomatu, neřešil bych čí jsou, protože by to bylo z bankomatu nějaké zlodějské banky. Opět se zabýváte kravinou, třema tisícovkama! Odkloněné miliony či milionové odstupné asi nejsou nic!

Zobrazit celou diskusi