Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Žena použila Facebook, aby našla muže, který ji ve třinácti letech znásilnil: Dostal 17 let vězení!

Melina našla díky Facebooku muže, který ji v 13 letech znásilnil, a poslala ho za mříže
Melina našla díky Facebooku muže, který ji v 13 letech znásilnil, a poslala ho za mříže  (Autor: profimedia.cz/Facebook)
Autor: shp - 
12. září 2013
20:12

Když jí bylo teprve 13 let, prožila nejhorší událost svého života, která ji nadosmrti ovlivnila. Melinu Thomas (42) znásilnil neznámý muž. Děsivé vzpomínky celý život ženu pronásledovaly, až se rozhodla vzít věc do svých rukou. Na Facebooku našla násilníka i další jeho oběti, které ho pomohly usvědčit.

Melině z britského Swindonu bylo teprve 13 let, když se vydala za svým prvním přítelem Simonem. Když však šla kolem několikapatrového parkoviště, přistoupil k ní neznámý vysoký muž, odtáhl ji na schodiště a znásilnil.

Násilníkovi se neubránila

„Snažila jsem se křičet, ale nevyšel ze mě ani hlásek. Pokoušela jsem se ho odstrčit, ale byl přes 180 cm vysoký,“ popsala chvíle hrůzy Melina. Když pak utekla za Simonem, všechno mu řekla.

Na policii nešla

Ten chtěl, aby šla na policii, ale Melina si myslela, že by jí nikdo nevěřil. Hrůznou událost tajila i před rodiči, ale když Simon naléhal, že se s ní jinak rozejde, přiznala to i jim. Na policii však nešla.

Svolávám všechny znásilněné

Později se jí narodilo dítě, ale děsivé vzpomínky z hlavy nikdy nezmizely. Až loni se Britka rozhodla vzít věci do svých rukou. Na Facebooku napsala neobvyklý vzkaz. „Svolávám všechny ženy, které v Swindonu v 80. letech znásilnil vysoký černoch,“ stálo na jejím profilu.

Pro zatčení neměli dostatek důkazů

Melina se brzy dočkala odpovědi a společně s další ženou zjistila, že násilníkem je Orville Vaughan (53). Britka sebrala veškerou odvahu a znásilnění šla nahlásit na policii. Jenže tam jí řekli, že pro zatčení nemají dostatek důkazů.

Dostal 17 let v base

Melina se však nevzdala a po nějaké době se jí na Facebooku ozvaly další dvě oběti. Jejich výpovědi byly natolik usvědčující, že dostal Vaughan u soudu 17 let vězení. Spravedlnosti tak nakonec bylo zadostiučiněno!

dobrotka ( 13. září 2013 03:34 )

Jasne, ze napsali jenom cast clanku. To je jejich taktika, aby meli o cem psat cely tyden. Zitra bude na toto tema dalsi clanek .

cinderella1 ( 12. září 2013 21:46 )

Potom se seznamila az v roce 1995 se svym novym pritelem a s nim ma jeste dve dcery, takze ma celkem 4 deti. Melinda zacala panikarit, kdyz bylo jedne dceri 14 let, mela stale obavy a predstavy o tom, ze je nekdy nekdo take znasilni, byla psychicky zase na dne. Mela zachvaty, nemohla dychat atd. To asi nezucastnena osoba nikdy nepochopi ty jeji stavy, muselo to byt desne! V roce 2010 dostala Melinda novou praci v supermarketu a kdyz tam vyskladavala do regalu DVD, tak tam uvidela uplnou nahodou kracet toho nasilnika (Vaughan, 53), ktery ji znasilnil, ihned ho poznala.

cinderella1 ( 12. září 2013 21:33 )

Paul se ji narodil v roce 1987, to ji bylo teprve 16 let ale ona to tak chtela, myslelela si pry, ze se jeji psychika zlepsi po narozeni ditete, ze na toho zmetka, ktery ji to udelala zapomene, ze prijde na jinsi myslenky a druhy syn Luke se ji narodil v roce 1989 (to ji bylo 18 let). Tak pisi Pleskaci bohuzel skoro vsechny clanky.

cinderella1 ( 12. září 2013 21:27 )

Otec deti (nema jen jedine dite)je Simon. Je otcem i toho prvniho ditete. Ona mela hrozne deprese a myslela si, ze kdyz se ji narodi dite, tak ze se jeji zdravotni stav zlepsi. Ale stejne se nezlepsil. To znasilneni obratilo jeji cely zivot naruby. Nez se to stalo, dostala stipendium na baletni skole a musela toho nechat z psychickych duvodu. Simon od ni odesel hned po narozeni jejich druheho syna. A ten haj*l ktery ji znasilnil byl odsouzen az vloni v lete. To ji bylo uz 41 let! Tak dlouho s tim chudina zila a tak dlouho to trvalo, nez byl usvedcen a sel konecne do vezeni.

cinderella1 ( 12. září 2013 21:12 )

Neni to zadna 3,14covina ...to Pleskaci napsali jen cast z celeho clanku, protoze to neumeji prelozit do cestiny. Tady si to muzes precist cele. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2418232/Melina-Thomas-42-used-Facebook-catch-br ute-raped-13.html

Zobrazit celou diskusi