Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální útok v Plzni: Zloděj chytl ženu zezadu za vlasy, přikryl ústa a chtěl ji okrást!

Policie pátrá po brutálním zloději, viděli jste ho?
Policie pátrá po brutálním zloději, viděli jste ho?  (Autor: Policie ČR, profimedia.cz)
Autor: sch - 
12. září 2013
21:09

V noci je pohyb po jakémkoliv městě či vesnici je méně bezpečný než ve dne. O tom se přesvědčila i mladá žena z Plzně, kterou dost drsným způsobem napadl zloděj, když jí chtěl ukrást kabelku. Duchapřítomná bojovnice se ale nedala, vyvlékla se a začala křičet o pomoc. A to ji zachránilo od okradení a případného napadení.

Desátá hodina večer, všude venku už je tma, chodníky osvětluje pár lamp. Ideální příležitost pro zloděje a násilníky. Mladá žena zrovna seděla na lavičce na tramvajové zastávce v Plzni na náměstí Milady Horákové a čekala na tramvaj, aby se dostala domů.

Ve chvíli, kdy na zastávce zřejmě nikdo nebyl, přistoupil k mladé ženě zezadu násilník, chytl ji za vlasy, druhou rukou přikryl ústa. Jakmile se žena zvedla, muž ji pevně objal a snažil se jí ukrást kabelku. Duchapřítomná žena se naštěstí vyvlékla a začala křičet o pomoc, informoval policejnidenik.cz.

Viděli jste ho?

A to zloděje nejspíš vyděsilo natolik, že vzal nohy na ramena a bez úlovku začal utíkat do parku na Homolce. Pachateli je mezi dvaceti a třiceti lety, měří asi 180 cm, má krátké světlé vlasy, modré oči a je hladce oholený. V době přepadení na sobě měl modrozelené pruhované tričko, šortky s havajským vzorem (bílé květy na modrém podkladu). Viděli jste ho?

milofr ( 12. září 2013 22:58 )

BLESK a jeho zaručená zpráva - na nám. M. Horákové (konečná stanice tramvaje č.1) nástupní stanice je lavička (na které podle BLESKu seděla napadená) pod přístřeškem a ÚPLNĚ NA ZADNÍ STRANĚ tohoto přístřešku, tak tamnení možno aby kdokoli ke komukoli přistoupil zezadu a začal s ním jakkoli manipulovat. VÁŽENÝ PISÁLKU Z BESKU příště si před tím než napíšeš nějaký bludblesk ověř okolnosti. BLESK JE OPĚT HODNĚ TRAPNÝ

tochadda ( 12. září 2013 22:08 )

Už brzo se bude střílet tam,a na toho,kdo dnes "jen" tahá za vlasy

Zobrazit celou diskusi