Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Razie v bytě Petra K.! Policisté pročesali byt, kde žily Češky, otrávené v Egyptě

Petr K. se svou rodinou: Manželka Monika a dcera Klárka jsou po smrti...
Petr K. se svou rodinou: Manželka Monika a dcera Klárka jsou po smrti...  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: simao - 
15. srpna 2013
18:53

Petr K. stále nemohl kvůli probíhajícímu vyšetřování smrti dvou Češek v Egyptě vycestovat ze země, kam za dovolenou ročně míří tisíce českých turistů. A kde to v současné době pořádně vře. V jeho karvinském bytě však mezitím proběhla utajovaná policejní razie. Co si vyšetřovatelé z jeho bytu odnesli?

Smrt Moniky (†36) a její dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě stále nemá jasné vysvětlení. Objevují se hlasy, že svou manželku a dceru zabil Petr K. Ten je nyní zdrcený. Ale také stále ještě zadržovaný na hotelu v Egyptě kvůli probíhajícímu vyšetřování. Brání se, že jim neublížil. A že své nejbližší našel nad ránem již mrtvé, otrávené.

Petr K. přitom se slzami v očích sledoval na dálku pohřeb Moniky a Klárky - po internetu. Ve středu se s nimi rozloučili rodina a nejbližší přátelé na hřbitově v Karviné-Ráji, na návrat Petra nepočkali. Otec tak mohl poslat pouze věnec s textem "Milované Monice a Klárce. Tatínek." Stále prý nechápe, jak mohly umřít. Egyptská policie však drží Petra K. v zemi kvůli probíhajícímu vyšetřování, to však současně probíhá i v Česku. A v karvinském bytě Petra K. dnes došlo podle serveru tn.cz k utajované razii.

Odnesli si počítač a vzorky léků

Policisté byli v bytě údajně několik desítek minut. Odnesli si mimo jiné počítač. A podle dalších informací TV Prima také vzorky léků - patrně kvůli toxikologickému rozboru a možné souvislosti s otravou Češek.

Petr K. byl o akci do Egypta informován, o dalších podrobnostech ho prý informovala jeho sestra, která se za Petrem K. chystala do Egypta, jenže kvůli značně neklidné politické situaci svůj záměr neuskuteční. V zemi byl vyhlášen výjimečný stav.

Výjimečně důsledná však byla i samotná razie v Karviné. "Sestra mi říkala, že prohlídka byla velmi podrobná. Policisté prohledali například i škvíry kolem stupaček," uvedl tn.cz Petr K., který nadále tvrdí, že je nevinný. "Já nemám co skrývat, policii zpřístupním, co budou chtít," dodal Petr K.

astra.fiala ( 17. srpna 2013 14:01 )

Já si vůbec nemyslím že je Petr K. nevinný, naopak. Jeho výpovědi i chování jsou dosti podivné a taky lže!!! Např. když říkal že to otr. pití pil taky ale ,,vyblil´´ ho. Jaktože s tím pitím ,,nevyblil´´ i zbytky jídla které měl v žaludku když mu ho pumpovali? Jsou tam i jiné rozpory,a co tím chtěl P.K. říct že manželka neměla kalhotky-jakože jí někdo znásilnil? A kdy??? Taky nevím kdo z Egypťanů by měl zájem popravit češku a malou holčičku-proč??? A při tom rozhovoru o pohřbu rodiny Petr K. ten pláč ze sebe doslova tlačil. Nevěřím mu !!! Jen ať tam hezky zůstane jestli to udělal, až do smrti !!!

libedelaisjyt ( 16. srpna 2013 07:27 )

Pokud si myslíte, že je Petr K. nevinný, v rozhovorech nelže a za obě úmrtí může neznámý egyptský vrah, ukažte svůj názor a podpořte Petra K. v petici za jeho návrat do ČR - t i n y u r l(tečka)com(lomeno)ohsm4er

danny64 ( 16. srpna 2013 04:37 )

kacota dedomrazik je poradne hovado ani to necti to nemuze napsat normalni clovek

danny64 ( 16. srpna 2013 04:32 )

Vubec se ti nedim ze se zlobis je to poradne lidke hovado tenhle ten mrazik ani tomu nemohu verit buuuuuuuuuuuuuu

kacota ( 16. srpna 2013 03:08 )

Dedkomrazik píše jeden príspevok česky, druhý slovensky. To tu ešte nebolo taký úkaz..Už chýba len jeho rodná ruština

Zobrazit celou diskusi