Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena v Kroměříži umlátila sokyni sekáčkem na maso

Vietnamka na svou sokyni vzala sekáček na maso
Vietnamka na svou sokyni vzala sekáček na maso  (Autor: profimedia.cz)
Autor: sč - 
7. srpna 2013
15:49

Žárlivost nebo nenávist. Kdo ví, co se honilo hlavou Vietnamce (31) z Brna, která v Kroměříži zabila ženu stejné národnosti (59). Uplynulou sobotu ji umlátila sekáčkem na maso. Nechtěla se smířit s tím, že partner této ženy s ní již nechce udržovat intimní poměr.

Hrůzná vražda se odehrála v bytě, kde nebožka přebývala. Dovnitř se pachatelka, která žila v Brně, dostala  za doposud nevyjasněných okolností „Zaútočila na ni tupým předmětem, pravděpodobně paličkou na maso, která slouží i jako sekáček s ostřím. Ženu doslova umlátila,“ sdělila mluvčí policie Jana Macalíková. Podle pitvy žena zemřela v důsledku otoku mozku. Množství pohmožděnin a ran  na těle ukazuje na to, že se oběť snažila aktivně bránit.

Muž považoval intimní poměr za ukončený, Vietnamka ne!

Ženu našel v bytě v tratolišti krve její partner, který má obchod. Ihned přivolal policii. Na dobu smrti měl nezvratitelné alibi. Stopy vedly k ženě (31). Vyšlo najevo, že nějakou dobu  udržovala s dotyčným mužem intimní vztah.

„Přestože ten s ní chtěl veškerou komunikaci ukončit, ona byla proti. Pravděpodobně tedy velká žárlivost a nenávist ji svedly až k tomuto hrůznému činu. Místo činu pachatelka navíc upravila tak, aby všechno vypadalo jako nehoda,“ upřesnila mluvčí policie.

Vražedkyně chtěla uletět se značným obnosem peněz

Vypátrat pachatelku bylo poměrně náročné. Její popis odpovídal vzhledu 90% žen v dané menšině. Vražedkyni zadržela cizinecká policie v pondělí v odletové hale letiště Václava Havla v Praze. Chystala se odletět do své vlasti s velkým obnosem peněz. K činu se nepřiznala, ale z vraždy již byla obviněna. Policie má dostatek důkazů, které ukazují právě na ni. V policejní cele se dokonce pokusila o sebevraždu. Tomu ale včas policisté zabránili. Ženě hrozí až 20 let za mřížemi. Skončila ve vazbě.

 

hofihofi ( 7. srpna 2013 20:01 )

Proc statu, to jako nabadas stat ke zlodejne? A prevoz mrtve bude platit kdo, ty?

miroslav ( 7. srpna 2013 17:54 )

Peníze vrátit státu,část dát na rakev a poslat mrtvou letecky do Vietnamu-asiatku vyhostit-lepší než ji 20 let živit v kriminále z peněz cz občanů

marie60 ( 7. srpna 2013 16:49 )

 Kdyby zavraždila ta jeho stálá přítelkyně jeho milenku, tak by to bylo i pochopitelné. Dívejme se na Vietnamky jaké to jsou taky mrchy.

manolla1 ( 7. srpna 2013 16:10 )

vraždit kvůli chlapovi, chudinka malá - vražedkyně vietnamská .... uf!

Zobrazit celou diskusi