Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté včera zachránili muže od sebevraždy: Dnes skočil pod vlak!

Autor: shp - 
1. srpna 2013
11:22

Byl nešťastný a ztrápený depresemi. Zoufalý muž si včera ve Všenorech sedl na koleje a chtěl spáchat sebevraždu. Přivolaným policistům se jeho úmysl podařilo rozmluvit. Muž se dnes přesto na místo vrátil a smrt na kolejích našel.

Policisté byli přivolání včera k muži, který seděl v středočeských Všenorech na vlakové trati a chtěl spáchat sebevraždu. Přivolaní policisté mu ale zoufalý čin rozmluvili a převezli ho do psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Lékař už jen konstatoval smrt

Tam ale muž dlouho nepobyl. Není jasné, zda byl propuštěn, nebo z léčebny utekl. Do Všenor se ale vrátil a dopoledne pod koleje opravdu skočil. „Dnes jsme vyjížděli k muži středního věku, kterého srazil vlak. Jakmile jsme dorazili na místo, tak bylo jasné, že muž utrpěl zranění neslučitelná s životem. Lékař mohl konstatovat jen smrt,“ prohlásil Bořek Bulíček ředitel středočeské záchranné služby Trans Hospital.

lennne ( 1. srpna 2013 15:38 )

Doufam, ze je prespolni, tohle leto je na smrt az moc aktivni.

beda888 ( 1. srpna 2013 12:21 )

To se silně mýlíš. Pamatuji na případ asi z r. 1996, kdy se přesně v tuto dobu u veřejného bazénu v Plzni-Lochotíně si podřezal zápěstí mladý muž. Odvezli ho na chirurgii a ošetřili mu ruce a protože nesouhlasil s hospitalizací, tak jej pustili domů. Tam začal ze svého bytu v 6.patře vyhazovat věci (stůl, židle, žehlička apod.) mezi lidi a když k němu přijeli četníci, jednoho bodl nožem do břicha, ddruhému pořezal prsty na ruce a pak se rozběhl a vyskočil z okna a zabil se.

vasek711 ( 1. srpna 2013 12:14 )

Clovek se narodi jednou a zemre jednou.

naidka ( 1. srpna 2013 11:52 )

Kdo chce kam.....

steelheart ( 1. srpna 2013 11:35 )

Sebevraha přece nemohli pustit!! To by byl průser léčebny.

Zobrazit celou diskusi