Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Šílenec v Miami zabil šest rukojmích: Policie ho zastřelila

Šílený střelec v Miami zabil šest rukojmích
Šílený střelec v Miami zabil šest rukojmích  (Autor: ČTK)
Autor: ljš, ČTK - 
27. července 2013
17:21

Krev, křik a strach ovládly včera bytový komplex v Miami. Šílený vrah si tam vzal několik lidí jako rukojmí a šest z nich na místě popravil. Policie ho musela při zásahu zastřelit.

Útočník v jednom z domů na miamském předměstí Hialeah dnes zastřelil šest lidí, tři muže a tři ženy. Policejní tým jej nakonec v přestřelce uvnitř bytu zabil a zachránil dva rukojmí, kteří vyvázli bez zranění.

Muž se v pátek večer po hádce s manželi, kteří řídili bytový komplex, zabarikádoval v bytě spolu s rukojmími. Když na místo dorazila zásahová jednotka SWAT, našla v komplexu dva lidi zastřelené a slyšela další výstřely, uvedl policejní mluvčí Eddie Rodriguez.

Po nezdaru vyjednávání tým SWAT vstoupil do bytu, zachránil rukojmí a zastřelil útočníka, který na ně střílel. Policisté poté v bytě našli další těla. Jeden člověk zemřel naproti přes ulici a podle Rodrigueze se zřejmě stal obětí zbloudilé kulky.

namoroman ( 28. července 2013 05:51 )

Nedělej, že nechápeš o čem píšu A hlavně nesrovnávej jednotlivé vraždy které mají motiv...peníze,láska, nenávist atd.Není tady potřeba zásahových jednotek, ale tým kriminalistů, kteří to vyšetří.A srovnáváš to s vražděním kdy si jednotlivec vezme zbraň a jde střílet jako na střelnici třeba do školy,marketu a je mu jedno, že ho chytí a vidí všichni.Tak se vraždí v USA! Stejně je jen otázka času, kdy to dojde i sem

namoroman ( 28. července 2013 05:17 )

Za chvilku se to už rozmazávat ani nebude, protože to začíná být nuda A řekl bych, že to ti "šílenci" mají někdy velice dobře promyšlené...na to by kolikrát inteligentní člověk nepřišel

vrabcek. ( 28. července 2013 05:03 )

Hialeah je cubanska stvrt,..takze az taka velka tragedia to zas nie je. Hlavne nech sa to len nedostane ku nam,..na plaz.

cinderella1 ( 28. července 2013 00:19 )

Miss babička Hanka (50) zmizela, našli ji v garáži umlácenou kladivem! TRAGÉDIE V KARVINÉ: Ženu našli podřezanou, muže oběšeného Slepička zavraždil svého spolubydlícího kvůli kuřeti! ...atd Ty to tady rozebiras, jako by se vrazdilo jen v Americe ...vsude se vrazdi a v Cesku zrovna tak, tak o co ti vlastne jde?

cinderella1 ( 28. července 2013 00:14 )

A jak jsou na tom cesti serifove? ...co napriklad tady tahle vrazda? a spousta dalsich v Ceske Republice ...ty chytrej!

Zobrazit celou diskusi