Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Atentát na Krejčíře! Zabít ho měla SUPER ZBRAŇ!

Autor: ljš - 
24. července 2013
15:03

Na uprchlého Radovana Krejčíře (45) někdo spáchal atentát. Před jeho kanceláří po podnikateli začala pálit super moderní zbraň - dvanácti hlavňová puška na dálkové ovládání. Po střelbě následovala exploze. "Kulky mě minuly asi o metr. Jsem šťastný muž," řekl otřesený Krejčíř.

K pokusu o vraždu došlo před jeho kanceláří v Bedfordview nedaleko hlavního jihoafrického města Johannesburgu.

Neznámý útočník spustil palbu na Krejčířovo luxusní auto z červeného Volkswagenu Polo, který po útoku vzplál. Sám Krejčíř řekl reportérce Eye Wittness News, že zbraň fungovala na dálkové ovládání.

V okamžiku, kdy spustila palba zrovna telefonoval. "Bylo to, jako když odpálíte ohňostroj," popsal novinářům. Červené Polo, které před nedávnem ukadli, stálo přesně tam, kde Krejčíř dennodenně parkuje.

Jako James Bond

Krejčíř byl nejprve velmi otřesený, později ale začal s reportéry vtipkovat, že pro něj je každý den jako z filmu o Jamesi Bondovi. "Nevím, kdo se mě pokusil zabít. Ale i kdybych to věděl, tak vám to neřeknu," zažertoval Krejčíř s novinářem Alexem Eliseevem jen krátce poté, co o vlásek unikl smrti. "Kulky mě minuly asi o metr. Jsem šťastný muž," dodal.

Auto, ze kterého se na Krejčíře střílelo, bylo v dubnu nahlášeno jako kradené. Vyšetřovatelé už údajně mají i podezřelého, po kterém pátrají.

Válka gangů

Atentát pravděpodobně souvisí s válkou mocenských gangů. Kolem uprchlého Krejčíře je až příliš mrtvol. Před časem to o něm prohlásil novinář Sam Sole, který aktivity podezřelého Čecha sleduje už několik let.  „Příliš mnoho lidí, kteří s ním byli ve spojení, zemřelo. Ten počet obětí je neobvyklý,“ řekl v rozhovoru pro iDnes.cz Sam Sole.

Obětí atentátu se v březnu stal i jeden z na Krejčíře napojených mafiánských bosů, Cyril Beeka. Ten však takové štěstí neměl a útok nepřežil.

V Česku je Krejčíř odsouzený na 11 let za daňové a jiné podvody. Před výkonem trestu ale uprchl nejprve na Seychely a pak do JAR.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jounera ( 25. července 2013 08:51 )

no vsimli ste si ne kdo ze tam maji chybu ve dvanactem radku pod reklamou,misto ukradli napsali ukadli ...

marie60 ( 24. července 2013 21:16 )

Je to grázl a naštval hromadu lidí, takže může očekávat, že ho někdo brzy sejme. Takové grázlíky nelituji.

marie60 ( 24. července 2013 21:13 )

marianatretrova ( 24. července 2013 20:26 )

Zdravím Vás. Všichni mluví o tom, že se objevila unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - perfektní na letní večery. Vydělávám si takto už od půlky května a jsem tím fascinována.. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak beru takové peníze bez práce. A tohle všechno znám z Peterblog.wz.sk

milisch ( 24. července 2013 18:24 )

Ten organizoval i vrazdy lidi, kteri se nenechali vydirat... Nejak mam pocit, ze takovych to, kteri akorat parazituji na tech poctivych je cimdal tim vic. A bude to zajimave, az tech zlodeju bude vic, nez tech co ziji slusne!

Zobrazit celou diskusi