Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Známý transvestita Sofia Monstrozi zemřel: Podlehl zápalu plic

21. července 2013
18:47

Znala ho celá Praha! A nechyběl na žádné velké transvesti show! To byl známý pražský transvestita, který si nechával říkat Sofia Monstrozi (+34)…

 Jeho nejznámější vystopení jsou z kabaretu Tingl Tangl a působil i v umělecké skupině Hanky Panky. Smrt známého kabaretního umělce potvrdili i jeho přátelé na sociální síti.„R.I.P Sofia ... byly jsme obrovské kamarádky, navštěvovaly jsme se, vystupovaly spolu v mým začátcích...,“ napsala Tara Wells. Sofia Monstrozi zemřela po těžkém zápalu plic.

K travesti se Sofia Monstrozi dostala úplnou náhodou, při návštěvě jednoho klubu. Tento styl se jí okamžitě zalíbil.

O tom, že Sofia byla šťastný a hravý člověk, nemůže být ani pochyb. Na svých oficiálních stránkách měla dokonce tento citát. "Ze srdce doufám, že nám tato hravost a nadšení ještě dlouho vydrží a já budu v této skupině ještě dlouho, dlouho šťastná!"

rudankazostravy ( 16. září 2013 21:14 )

Nechápu takové negroidní idioty,co tvrdí,že je to následek nemoci AIDS!!! Jak úchylná zábava???? Travesti je nejlepší show co v Česku může existovat! Já takové lidi obdivuju. Na travesti chodím už 4 roky a nemohla bych proti nim říci jediné křivé slovo. Je jedno jestli je člověk gay nebo lesbička... Já osobně jsem lesbička a nikdo z mého okolí mě neodsuzuje.... Ba naopak,berou mě takovou jaká jsem.... Vy si asi lidi neuvědomujete, že lidé co dělají travesti jsou taky jenom obyčejní lidé jako my všichni ostatní!!! Do ***e lidi zamyslete se někdy nad svou inteligencí a slovy, než něco začnete psát!!!!

itartas ( 22. července 2013 14:44 )

vlaku: národní smutek snad ne, ale Putna bude na měkko!

itartas ( 22. července 2013 14:43 )

...zápal plic průvodní znak AIDS/ mimochodem úchylná zábava pro stejně úchylné povahy!

deratizator ( 22. července 2013 00:45 )

prd leda

deratizator ( 22. července 2013 00:44 )

no vtipná není, ale má pravdu

Zobrazit celou diskusi