Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná sexuální výchova: Osm studentů zkolabovalo poté, co vidělo penis a vaginu

Sexuální výchova na německém gymnáziu skončila kolapsem osmi žáků. (Ilustrační foto)
Sexuální výchova na německém gymnáziu skončila kolapsem osmi žáků. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: psch - 
2. července 2013
22:29

Ač by se mohlo zdát, že je sexuální výchova předmětem, na který se žáci vždy těší, očividně to asi neplatí pro všechny školy a způsoby vyučování. Osm německých studentů gymnázia zkolabovalo poté, co viděli obrázky vaginy a penisu.

Studenti německého gymnázia v obci Borken ve věku mezi 11 a 12 lety měli zrovna sexuální výchovu a za úkol dostali popsat obrázky mužského a ženského přirození. Osm z nich ale z obrázků zkolabovalo, šestici museli odvézt do nemocnice.

Zatím se neví, z čeho žáci zkolabovali. Je ale možné, že byly obrázky až příliš reálné a studenti to jednoduše psychicky neunesli. Přeci jenom jsou ve věku, kdy s nimi cloumají hormony a jsou ještě stydliví.

„Byla to řetězová reakce. Všech osm jedno po druhém ztratilo vědomí a šest bylo převezeno do nemocnice. Děti jsou na tom už dobře,“ osvětlila incident ředitelka školy Dorothea Meerkotterová.

Podle ředitelky začalo mít první dítě problémy s oběhovým systémem a zkolabovalo. To pravděpodobně rozhodilo ostatní žáky a zhroucení následovala. Případ řeší dokonce i policie, snaží se zjistit, jestli byly obrázky morálně v pořádku.

andorea ( 4. července 2013 09:01 )

Oni to taky nemuseli být rození Němci.

c3rb3r0s ( 4. července 2013 00:47 )

Cigory už maj v tomhle věku paterčata. A nechápu teda co tu studenti dělaj na internetu když to ještě před tím nikdy neviděli.

werajsik ( 3. července 2013 20:52 )

P.S. Moje sestra, když měla snad 4-5 let, si se stejně starým kamarádem ukazovali co tam dole mají. Na to mi povíte co???

werajsik ( 3. července 2013 20:49 )

No pokud se nepletu tak v tomto věku se začínají chlapci a děvčata měnit v muže a ženu. O co se jedná snad psát nemusím. My jsme měli přednášku o dospívání snad v 9-ti v 10-ti letech. Tak co to tady plácáte o hraní. Jo možná tak hra na doktory a pacienty

naidka ( 3. července 2013 09:21 )

záleží na tom, v jaké byli učitelé věkové kategorii.

Zobrazit celou diskusi