Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Auto za jízdy vybuchlo, uhořel v něm slovenský advokát

Autor: ljš, Čas.sk - 
2. července 2013
11:45

Slovenským městem Žiar nad Hronom obchází strach. Mladý advokát a městský zastupitel Marek R. se zřejmě stal obětí vyřizování účtů. Dnes brzy ráno s ním za jízdy vybuchlo jeho auto. Svědci se domnívají, že mu někdo dal pod sedadlo bombu.

"Slyšeli jsme výbuch a hned jsme vyběhli na ulici. Auto ujelo ještě asi 10 metrů, dostalo se na trávník a začalo hořet. Plameny šlehaly do výšky víc než pět metrů. Vzápětí přijeli hasiči a záchranáři. Člověk, který byl za volantem auta, neměl šanci výbuch a požár auta přežít," řekla serveru Čas.sk žena (38), která v osudném okamžiku byla v blízké budově.

Policisté místo okamžitě uzavřeli. "V okolí už uhašeného auta jsou desítky lidí. všude je rozsypané sklo, utržený nárazník a další součástky auta. Lidé říkali, že pod sedadlem mělo auto díru," dodala svědkyně. 

Policisté ještě oficiálně nepotvrdili, že v autě seděl právě Marek R. Učinit tak mohou až na základě výsledků analýzy DNA. Podle svědků je to však vysoce pravděpodobné, jeho telefon navíc nikdo nezvedá.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lunatic ( 2. července 2013 16:42 )

Kdybych uhořel já ,určitě bych vypadal o poznání hůře,než ten muž na snímku ...

renalek ( 2. července 2013 14:42 )

renalek ( 2. července 2013 14:40 )

Presne tak!!!!Meverko si jednotka!!!

renalek ( 2. července 2013 14:40 )

Každému právnikovi,ktorému sa niečo podobné stane,vždy vie že prečo.U nás máme haj.zla,ktorý jedným telefonátom vybavil prevod 9 milionov euro medzi dvomi štátnymi podnikmi a vzal za to 1,4 milióna euro a tvrdí,že tak znela zmluva a všetko je O.K. Asi ďalší adept na ,,žiar,,.... Raz sa pani učiteľka pýtala detí,prečo chodí lev po púšti a žerie lejná.Malá Marienka povedala,že to si opravuje chuť po slovenskom právnikovi!!!

itartas ( 2. července 2013 13:03 )

...to je strašné, taková smrt, chudák!

Zobrazit celou diskusi