Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Policie narazila po konci školního roku na 22 opilých nezletilých: Nejmladší dívce je 13 let!

Nezletilí to po konci školního roku přehánějí s alkholem
Nezletilí to po konci školního roku přehánějí s alkholem  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
28. června 2013
21:59

Skončil školní rok, a tak se rozhodli, že to pořádně oslaví. Jenže by neměli, protože jsou ještě nezletilí! Pražská policie od ranních hodin objevila zatím 22 mladistvých pod vlivem alkoholu, nejmladší byla třináctiletá dívka.

Někteří byli mladší patnácti let, sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová. Policisté budou v kontrolách v souvislosti s koncem školního roku pokračovat až do nočních hodin. Po otravě alkoholem dnes upadl do bezvědomí patnáctiletý chlapec v Praze 2, byl převezen na jednotku intenzivní péče. Informoval o tom web pražských záchranářů.

Mladí namol

K chlapci intoxikovanému alkoholem vyjížděli záchranáři odpoledne do ulice Pod Slovany. „Po stabilizaci životních funkcí byl mladík předán do péče zdravotníků dětské jednotky intenzivní péče v Thomayerově nemocnici,“ uvedli zdravotníci. Podle nich to dnes zřejmě nebude ojedinělý případ, v předchozích dvou letech ošetřili během posledního školního dne shodně devět opilých mladistvých. Policisté do 18:00 převezli na místní oddělení třináct chlapců a devět dívek mladších osmnácti let pod vlivem alkoholu.

vi3ol ( 30. června 2013 16:37 )

Není se co divit,

peterrr ( 29. června 2013 03:40 )

co do toho pletes politiku jaky opilci vzdyt jsuo to deti nejspis bi si se mnela s toho vyspinkat ty kravo  

ilio ( 28. června 2013 23:58 )

Parkanova a Vondra tu nebude dyl, nez nactilete deti.

ivuska1 ( 28. června 2013 22:17 )

Policie by se mela zajimat o jine veci napr. Parkanova, Vondra atd. Opilci se z toho chlastu do rana vyspinkaji !!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi