Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pan etiketa Špaček o primátorovi Hudečkovi: Pohrdání řetězem je neslýchané!

Autor: mok - 
22. června 2013
12:29

Jako nejmladší primátor Prahy si Tomáš Hudeček (34) může připsat další prvenství, které získal v den nástupu do funkce. Jako první odmítl primátorský řetěz s tím, že vypadá jako z Pána prstenů. Ne všichni ale jeho volbu kvitují a podle Ladislava Špačka je takové pohrdání neslýchané.

S novým primátorem přichází i nové tradice. Tomáš Hudeček si ještě nestačil zahřát primátorské křeslo a už tak trochu pobouřil své okolí, když odmítl řetěz, který je tradicí starou 120 let.

"Primátorský řetěz mi připomíná řetěz z trilogie Pán prstenů. Jen tíží. Myslím, že mu bude dobře v Muzeu hlavního města Prahy," řekl Hudeček. A co si o jeho jednaní myslí pan etiketa Ladislav Špaček?

"Pan Hudeček odmítl tradiční symbol suverenity pražské samosprávy," okomentoval Špaček deníku Mladá fronta. "Všichni jsou zvědaví na primátora a symbolem jeho úřadu jsou právě tyto insignie. On sám je bez nich nebo tohoto úřadu nic," dodal s tím, že pohrdání pražské samosprávy je neslýchané.

uzjsemtudlouho ( 22. června 2013 21:32 )

Je zjevné, že preferuješ to co sama nemáš. Mít ty zdravý rozum, tak víš, že v tomto případě nezáleží na ceně věci jako takové, ale cenná je pro to co symbolizuje. Ovšem ještě by jsi musela mít znalost co symbolizuje Tak mám pocit, že máš absenci rozumu, vzdělání, znalostí.......a máš tu drzost poučovat

proton ( 22. června 2013 20:48 )

smekám před Hudečkem, preziden si také nenasazuje mocnářskou korunu (i když tento narcis by rád), žijeme již v jiné době!!!

blankaroztacilova ( 22. června 2013 19:40 )

Zdarec. Všichni mluví o tom, že se objevila novinka z oblasti online výdělků, velice snadná na pochopení.. Vydělávám si takto už od půlky května a fakt mě to nadchlo!! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak jsem vděčná za každé přilepšení Je to z návodu Petrblog.wz.sk

itartas ( 22. června 2013 19:00 )

...proč naplive, on snad naplival na řetěz...že se tady plive po lidech vám nevadí, ale na kravinách budete lpět...óoooooo jaká morálka!

itartas ( 22. června 2013 18:59 )

..ten symbol je nic, cetka...já více jak na cetce preferuji zdravý rozum!

Zobrazit celou diskusi