Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Parodie na Klause: Kde je maminka? Na převýchově v Institutu VK, kreslí Paggio

Autor: psch - 
21. června 2013
15:59

Odpůrce homosexuálních svazků a adopcí Václav Klaus zveřejnil zajímavou karikaturu na svém webu. A pobavilo to nejednoho člověka. Lidé začali žertovat o převýchově homosexuálů v Institutu Václava Klause, jedním z nich je i poslanec za LIDEM Viktor Paggio, který kontruje jednoduchou perokresbou.

Klausovi se nelíbí, že se děti budou svých rodičů ptát, kdo je tatínek a kdo maminka a budou v tom mít zmatek. Proto včera na svém webu zveřejnil karikaturu, kterou mu věnoval jeden z posluchačů na jeho přednášce. „Která je můj tatínek,“ ptá se dítko svých dvou „maminek“.

A z Klause a jeho Institutu si dělá legraci poslanec za LIDEM Viktor Paggio, který se zmohl taky na jednu vtipnou kresbičku. „Kde je druhá maminka?“ ptá se dítko. „Na převýchově v Institutu Václava Klause,“ odpovídá maminka.

„Karikatura na webových stránkách Klaus.cz mě inspirovala k vlastnímu dílu. Múza mě políbila, a tak jsem se rozhodl, že také budu kontrovat umělecky. Trvalo to sice deset minut, ale dal jsem do toho všechno,“ řekl deníku Právo poslanec Paggio.

itartas ( 5. července 2013 12:10 )

Václava Klause není možné před lidmi, kteří něco mají v hlavě ponížit ani shodit. Již od počátku se o to snažil Havel, ten chudák co měl v hlavě jenom sám sebe. Dnes se o to snaží jeho přívrženci, stejní nýmandi, kterým nezáleží na naší republice. V této zemi to spěje do pekla právě kvůli takovým jako jsou oni nikoliv kvůli Klausovi. Škoda jenom, že máme takových politiků jako je on málo, téměř nikoho. To bude naše zkáza!

lunatic ( 22. června 2013 11:15 )

Já NIC neřekl paní Lívie -pouze písemně formuloval ...

anka ( 21. června 2013 22:48 )

kazdy se narodi jinak.jednomu se libi kluci, druhemu holky, jinemu oboje. to vsak z nikoho nedela dobreho ci spatneho rodice, odbornika nebo cloveka....

lord.hoven ( 21. června 2013 21:45 )

máte mylné informace, aspoň se obtěžujte najít si podrobnosti, než něco napíšete - vlezdo***ko...

lord.hoven ( 21. června 2013 21:40 )

Když myslíte, brát vám vaši radost nebudu ;-)

Zobrazit celou diskusi