Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Duševně nemocný Patrik (16) vypadl z okna v 2. patře: V nemocnici bojuje o život!

Autor: Jiří Čada - 
17. června 2013
12:37

(VIDEO) O život duševně nemocného Patrika (16) z Jihlavy bojují brněnští lékaři. Stačila chvíle nepozornosti rodičů a mladík vypadl z okna ve druhém patře přímo na vozovku. S těžkým poraněním hlavy a hrudníku byl záchranáři převezen do brněnské nemocnice.

„Matka chlapce právě odcházela do práce. Se svým přítelem, který měl pokračovat v hlídání mladíka se míjela na ulici. V tom okamžiku se to stalo,“ informovala Blesk mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Patrik prodělal v minulosti mozkovou obrnu. Lidé v domě Blesku řekli, že matka spolu s přítelem ho stále museli hlídat.

 Chlapec spadl z výšky 9 metrů

„Kriminalisté na místě nezjistili žádné cizí zavinění. Chlapec vypadl z ložnice bytu z výšky asi devíti metrů. Naštěstí pád na asfaltovou vozovku zbrzdil sušák na prádlo umístěný pod jedním z oken,“ popisovala tragickou událost policejní mluvčí. Padající tělo chlapce sušák vytrhlo ze zdi. Teprve po té Patrik dopadl na asfalt. Na místě je stále vidět zaschlá kaluž krve. „Našel ho tady soused. Lidé vyběhli okamžitě z domu ven. V tu chvíli se z práce vracel přítel jeho matky. Byl to pro něho šok,“ poznamenal jeden ze sousedů.

Video  Policejní mluvčí Jana Kroutilová o pádu Patrika (16)  - Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi