Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Žena ho zamkla, aby nemohl na pivo: Skočil ze 7. patra

Pětatřicetiletý muž chtěl utéct za kamarády na pivo po provizorním laně z prostěradel, protože ho manželka doma zamkla
Pětatřicetiletý muž chtěl utéct za kamarády na pivo po provizorním laně z prostěradel, protože ho manželka doma zamkla  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
5. března 2013
16:52

A doma budeš! To byla patrně poslední slova, která od své ženy slyšel pětatřicetiletý Estonec, který chtěl vyrazit za svými kamarády na pivo. Rozzuřená manželka ho v bytě zamkla, ale vynalézavý chlapík se to rozhodl vyřešit po svém. Vyrobil si provaz z prostěradel a jal se slaňovat z 8. patra. To ale neměl dělat.

Neuvěřitelné obrázky z estonského Tallinu obletěly svět. Z osmého patra panelového domu visí provizorní lano vyrobené z prostěradel a na něm se houpe neznámý muž. Zachytila ho tak obyvatelka sousedního domu, která okamžitě zalarmovala policii a záchranáře.

O patro níž se estonskému útěkáři podařilo slézt bez problémů, pak se ale prostěradla přetrhla a muž se zřítil do hromady sněhu před domem. Toho zřejmě zachránilo, jako zázrakem totiž neutrpěl žádná vážná zranění. Lékařům se dokonce podařilo postavit ho na nohy a doprovodit do sanitky.

"Žena mě doma zamkla, ale já jsem chtěl jít za kamarády, tak jsem si řekl, že slezu po laně," vypověděl muž. Co na to říkala jeho přísná manželka, se novinářům už zjistit nepodařilo.

skygger ( 7. března 2013 00:20 )

Hrozně špatný titulek, ale rozhodně hrdinský čin proti své manželce...Chudák, doma ho za to asi umlátí. Bohužel ženy nezapomínají a vyčítají vše co se dá.

leninos ( 6. března 2013 20:59 )

Moh bejt jeden z prvních na Darwina 2013....

dan147 ( 6. března 2013 12:47 )

rumcajs tysi vážne vůl

dan147 ( 6. března 2013 12:46 )

Takže se omlouvám všem ale musel mse si založit ůčet jelikož sem alergickýý na debilní řeči typu RUMCAJS231 kzterý si zdejme nepřečetl text obsahujicí tento článek .... za 1, 8 pater za 2,kdyz ho doma manželka zamkne tak on asi pojede výtahem ty blbče ....

vrabcek. ( 6. března 2013 06:28 )

Toto ma byt chlap ? Oknom by som neisiel ja,..ale ona. Pardon omyl !,..ona by neisla,..ona MOJA DRAHA BY LETELA !

Zobrazit celou diskusi