Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestii s tváří andílka skrývali: Znásilnil mladou maminku a pohodil ji do křoví! Jde do vazby

Autor: ČTK, šim - 
14. června 2013
11:07

Je mu teprve šestnást let, přesto má v sobě množství neuvěřitelné bestiálnosti. Radek Ž. byl obžalován ze znásilnění mladé maminky (29) a pokusu o její vraždu. Její bezvládné tělo pohodil do křoví. Dnes ho soud poslal do vazby.

Když ho vedli k soudu, jeho blonďatou hlavu a obličej neviňátka mu zabalili do maskáčové bundy. Ruce v poutech, z každé strany jeden policista.

Dnes poprvé stanul před soudem, který rozhodl o uvalení vazby. Radek Ž. byl dopaden v úterý po několika hodinách na útěku. Policie po něm vyhlásila pátrání s tím, že se jedná o nebezpečného násilníka.

Radek Ž. z Holic je obviněn ze znásilnění 29leté ženy, kterou si vyhlédl na diskotéce v Hradci Králové. Mladou maminku několikrát oslovil, ale ta si ho vůbec nevšímala. Když pak podnik opustila, sledoval ji a v parku napadl. Podle informací FTV Prima ji brutálně znásilnil a zbil.

V domnění, že je mrtvá, ji pak odklidil do nedalekého křoví. Žena se naštěstí poprobrala a dokázala ještě dojít na vrátnici nemocnice a zavolat si pomoc.

Mladík se po dopadení ke všemu přiznal. Pokud ho soud uzná viným, hrozí mu až 10 let vězení.

sarula1990 ( 17. června 2013 11:50 )

10 LET ZA BRUTÁLNÍ ZNÁSILNĚNÍ A POKUS O VRAŽDU???? A CO TOTO: http://***blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/199741/sexualni-nasili-v-praze-alziran-30-se-pokusil-znas ilnit-nemku-24-nastesti-ho-vyrusili.html ZDE SE JEN !!!POKUSIL!!! ZNÁSILNIT A HÁDEJTE KOLIK LET MÁ DOSTAT PO DOPADENÍ! 10LET! NO TO JE KRÁSA, TAKŽE JE JEDNO JESTLI NĚKDO NĚKOHO ZNÁSILNÍ, NEBO SE JEN POKUSÍ ... TREST JE STEJNÝ .. NO TAK TO JDĚTE DO ***E HEY!!!

bieseger ( 16. června 2013 10:40 )

Až 10 let ??? To má být polehčující okolnost že se nedostatečně ujistil že svou oběť skutečně zabil? KDY UŽ PŘESTANE ČESKÁ JUSTICE PLIVAT LIDEM DO TVÁŘE? KDY KONEČNĚ ZAČNOU FUNGOVAT ZÁKONY PRO OCHRANU LIDÍ? JESTLI TENHLE BASTARD NEBUDE VISET TAK JE KU*VA NA ČASE ABY LIDÉ KONEČNĚ VZALI SPRAVEDLNOST DO VLASTNÍCH RUKOU!!!!!

slimstar ( 14. června 2013 21:56 )

píííčo pojeeeebanej zasraaanej nabodnout ho cez řiiiť na kúl!

azorek ( 14. června 2013 21:51 )

Vykastrovat a přerušit míchu aby nechodil,posíral se a pochcával se.Levné ,účinné a doživotně fungující.

zelena.karkulka ( 14. června 2013 21:31 )

Co to pořád melete o tváři andílka,dyť je normálně hnusnej

Zobrazit celou diskusi