Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík s tváří anděla: Znásilněnou ženu odhodil do křoví

Radek Ž. brutálně znásilnil mladou ženu
Radek Ž. brutálně znásilnil mladou ženu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
12. června 2013
19:59

Vypadá jako nevinné dítě, přitom byl schopen brutálně znásilnit mladou maminku (29), kterou se pokusil zavraždit. Její tělo pak odklidil do křoví v parku, žena se naštěstí probrala a z posledních sil se dokázala dobelhat do nemocnice.

Radek Ž. z Holic si svou oběť vyhlédl pravděpodobně už na diskotéce v Hradci Králové. Mladou maminku několikrát oslovil, ale ta si ho vůbec nevšímala. Když pak podnik opustila, sledoval ji a v parku napadl.

Údajně ji brutálně znásilnil a zbil. V domnění, že je mrtvá, ji pak odklidil do nedalekého křoví. Žena se naštěstí poprobrala a dokázala ještě dojít na vrátnici nemocnice a zavolat si pomoc.

Rozvod rodičů

Násilník Radek Ž. byl podle sousedů celé dětství normální chlapec, před dvěma lety se však jeho chování radikálně změnilo a začal být agresivní. Může za to patrně rozvod rodičů.

To potvrzují i jeho spolužáci ze základní školy v Holicích. "Hrozně jsme se ho báli, měl mnohem větší sílu a byl agresivní. Některé kluky šikanoval," řekl Primě jeden z nich.

Radek Ž. byl policií dopaden několik hodin po vyhlášení pátrání a k činu se přiznal. Poté však odmítl spolupracovat a dál nevypovídá. Žena, kterou napadl, již byla propuštěna z nemocnice, ale její psychický stav je nadále velmi špatný.

kuniksicht ( 13. června 2013 15:13 )

a me by zajimalo, copak delala mlada maminka na diskotece, kdo ji zaopatroval v tu dobu dite a kde byl jeji patrner pokud jej ma.....co jineho se da ovsem ocekavat pri tech smesnych trestech ktere soudci udeluji....

dadaveve ( 13. června 2013 13:23 )

soudí dle sebe

6010 ( 13. června 2013 13:18 )

Takové parchanty by měli po narození hned utopit.Ale kdo to mohl tušit, co z toho vyroste, že? Ale také mne překvapuje, že se tomu parchantovi neubránila.Já bych se ho nebála,ten by na mne nezapomněl.

ejvm1712 ( 13. června 2013 12:18 )

2.červen bude vyhlášen jako Den katasrof. Copak na povodně jsme si už zvykli,ale černý začali rodit rovnou po pěti kusech.

ejvm1712 ( 13. června 2013 12:16 )

Zobrazit celou diskusi