Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Český »Trosečník« tvrdil, že mu jde o život! Zjištění Blesku: Podváděl lidi! Má obří dluhy!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: vk - 
8. června 2013
05:00

„Zabíjel jsem teroristy, doma mi jde o život, nemůžu se tam vrátit,“ tvrdí teď Čech Martin Psota na Tchaj-wanu a zvažuje podání žádosti o azyl. Jenže ve skutečnosti je nejspíš všechno jinak.

Imigrační úředníci ho na Tchaj-wanu zatkli poté, co zjistili, že má už pár měsíců propadlé vízum a na vlastnoručně vyrobeném voru se pokusil upláchnout do Japonska… Tenhle bláznivý plán mu krátce po startu překazilo rozpadající se plavidlo a zoufalý Psota byl rád, když jej 5,5 km od pobřeží z vln vylovila pobřežní stráž. „Jak někdo může být takový blázen?!“ podivovali se její členové, když viděli hromadu plastů, trubek, prken a polystyrenu a klacků.

Stejně tak zírali i v okamžiku, kdy jim muž oznámil, že mu během půlročního pobytu na Tchaj-wanu došly všechny peníze, na letenku nemá, a proto se snažil dostat do Japonska... Ještě ten den se stal Psota hlavní hvězdou tchajwanských zpráv. „Jsem voják a vraždil jsem teroristy, když se vrátím do své země, zabíjí mě tam,“ citovala ho tamní média.

Obří dluhy

Což může bvýt pravda, jen důvod bude jiný... „Nemůže se sem vrátit, jelikož dluží peníze kam se podívá!“ napsala nám jeho bývalá kolegyně z firmy. „Měl tolik dluhů, že mu už z výplaty nezůstávalo vůbec nic... Měl firmu a přes internet vybíral peníze za zboží, které nikdy nedodal,“ dodala naše informátorka s tím, že Psota měl v Česku manželku, které na alimentech dluží statisíce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hofihofi ( 8. června 2013 22:30 )

Proto se mu to asi rozpadlo.

hofihofi ( 8. června 2013 22:28 )

A aliky by platil ty tele kdo?

hofihofi ( 8. června 2013 22:27 )

No neznam nikoho, asi existuji, komu by se podarilo soudne si nechat vrátit alimenty.

hofihofi ( 8. června 2013 20:43 )

A pro nase mile slepice, co ho chteji zavrit, mile kdakalky, tim byste poskodili tu matku, protože v bani nejsou zadne prijmy, a tedy by nebylo z ceho platit a navíc placeni pobytu a soudu ma prednost, takze by matka na tom by byla bita, to je zazrak co, kdakalky ci tu hystercite - ZAVRIT! A jeho pobyt byste nakonec platili vy samy.

hofihofi ( 8. června 2013 20:39 )

Blabolis nesmysly,soudy davno vymeruji vyzivne podle potreb dítěte a ne podle moznosti rodicu, protože schvalne rodice co měli platit,si zaridili male prijmy.

Zobrazit celou diskusi