Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Znáte ho? Tento muž se pokusil znásilnit mladou ženu!

Tento muž se pokusil znásilnit mladou dívku. Znáte ho?
Tento muž se pokusil znásilnit mladou dívku. Znáte ho?  (Autor: Foto - Týdeník Policie)
Autor: ljš - 
7. června 2013
11:40

Chvíle hrůzy si prožila mladá žena, kterou napadl neznámý násilník u školy v Praze 2. Nejprve se ji pokusil znásilnit a pak ji okradl. Muž může být velmi nebezpečný a policisté proto žádají občany o pomoc s jeho dopadením.

Muž, po jehož identitě policisté pátrají, se pohyboval ve čtvrtek pozdě odpoledne kolem budovy Karlovy univerzity v Praze 2. Podle policistů, kteří mají k dispozici kamerové záznamy, se choval velmi podezřele. U vchodu si zjevně vyhlížel svou oběť.

Kolem půl páté uviděl mladou dívku procházející po chodníku vedoucím kolem oplocení celého areálu a okamžitě za ní vyrazil.

Když se dívka zastavila u informační tabule umístěné na plotě, vrhl se na ni. Začal ji osahávat, držel ji za ruku a velmi brutálním způsobem ji zatlačil na plot. Dívka se snažila bránit a volala o pomoc, ale marně. Naštěstí se k místu začala blížit skupinka lidí, a tak muž vytrhl dívce z ruky mobil a utekl.

Podivné chování

Kamerové záznamy nasvědčují tomu, že by muž mohl trpět nějakou psychickou poruchou. Před útokem se totiž choval velmi divně, například si okolo hlavy omotal košili.

Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc, aby pomohla pachatele vypátrat. Máte-li jakékoliv informace o jeho jménu, či místu, kde by se mohl nacházet, volejte na linku 158. O pomoc také žádají všechny studenty, které muž před školou oslovil.

Video  Tento muž se pokusil znásilnit mladou dívku. Znáte ho?  - Policie ČR
Video se připravuje ...