Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Brutální bitka na diskotéce: Matejovi (†22) prorazil rváč lebku

Autor: shp, Nový Čas - 
6. června 2013
13:40

Pitka na diskotéce se změnila v brutální bitku. Matej Adámek (†22) vyrazil na tah do slovenské Nitry, který skončil tragicky. V jednom z klubů se tam popral tak, že mu někdo prorazil lebku. Mladík na následky zranění zemřel.

Matej popíjel se svými kamarády v Čakajovcích. Domů se mu nechtělo a rozhodl se, že v tahu bude pokračovat v Nitře, kam zamíří na jednu z diskoték. S kamarády se tedy rozloučil a vyrazil do víru noci. „Víme, že byl Matej na Mostné ulici v diskotékových klubech. V některém z nich se zřejmě dostal do potyčky, která se mu stala osudnou,“ prohlásil Matejův kamarád Lukáš.

Tvrdil, že ho bolí jen nohy

Zbitý Matej si ještě po bitce půjčil od neznámého muže mobil, aby poprosil kamaráda o odvoz. Poté už ho našli policisté ležet na schodech. Matej všem tvrdil, že jen spadl.

„I když měl ránu na hlavě, stále tvrdil, že ho bolí jen nohy. Kdybychom tušili, že je zraněná hlava, určitě bychom ho vzali na CT,“ dodal další z kamarádů Roman. Po převozu do nemocnice mladík zemřel. Policie už případ vyšetřuje.

janco1 ( 6. června 2013 18:59 )

Ten mladík zomrel.Dúfam, že aspoň zistia, kto ho "zabil" !Neverím na náhodu, že spadol.

lunatic ( 6. června 2013 16:15 )

Tak trochu to zase zveličují - on sám si z toho celkem nic nedělá,vždyt' se usmívá ... a je v pohodě - zřejmě má tuhý kořínek...

marie60 ( 6. června 2013 14:21 )

 Chlast udělal své.

Zobrazit celou diskusi