Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exkluzivně pro Blesk: Michal K. (20) vzkazuje z vězení: Nevraždil jsem! To ti dva!

Autor: Jiří Čada - 
5. června 2013
19:00

Nevraždil jsem! To vzkazuje z brněnské vazební věznice údajný vrah školačky Petry (†15) Michal K. (21). Právě on dívku v polovině března zřejmě vyhodil z okna bytu a  když přežila, tak ji se svými dvěma kumpány brutálně uškrtil a její tělo skončilo v popelnici.

Tento týden Michala K. navštívil ve věznici jeden z jeho přátel Petr Horák (20). „Byl jsem v šoku, ještě teď se z toho třesu. Proti mně, za pletivem vězeňské hovorny seděl pohublej kluk, který pořád opakoval, že je s ním konec,“ popsal Blesku setkání s Michalem. „Prý mu dali schválně na celu televizi, aby viděl, jak na něho celý národ nahlíží. To ho dorazilo, prý se na televizi už bojí podívat,“ zdůrazňuje Petr.

Verze obviněného

Petr Horák se prý snažit, aby mu Michal v průběhu asi dvacetiminutové návštěvy řekl, jak došlo k vraždě. Michal ho prý „nakrmil“ zcela novou verzí.

„Tvrdil, že když v osudnou noc přišel domů, nikdo tam nebyl. Bylo mu strašně blbě a tak prý odešel na záchod. Asi tam vytuhl! Po hodině se prý probral a v kuchyni na zemi spatřil nahou Petru, nad jejímž tělem se skláněl Tomáš Z. a Jakub D., kteří prý předtím s Petrou odněkud do bytu přišli,“ líčil včera roztržitě verzi údajného vraha Petr. „Lituji, že s těma dvěma jsem se zapletl. Měl jsem poslechnout mámu,“ vzkazuje nyní kajícně z vězení Michal K.

„Teď nevím, čemu mám teď věřit,“ řekl včera Blesku Petr.

Video  Michal K. má jinou verzi, jak k vraždě došlo. Po návštvě ve vězení ji popisuje jeho kamarád.  - Video - Jiří Čada
Video se připravuje ...

dadaveve ( 6. června 2013 10:15 )

No nazdárek jen pro tebe!!! Jo! Stačilo se včera podívat na Novu! Romka, která byla naštvaná na tu bandu je naprášila, že berou podporu i v Anglii a tady si pak zpětně žádají o socku. Takže milej HOFÍKU tady máš podklady !!! Další blb co je hájil, tak se vlastně nic nestalo a ty kopance co dostala jí neohrožovali, protože oni asi umí kopat do správných míst!!!!! Do pr.... kde to jsme!!!!!

dadaveve ( 6. června 2013 10:13 )

no jo lepí se mu ***ka, když je ve vězení!!! Dobře mu tak!!! Hajzl!!!

aanitaa ( 6. června 2013 08:23 )

dobrotka ( 6. června 2013 03:54 )

Aha, takze on nic? Jsem zvedava, az mu na soude predlozidukazy, co bude rikat pak. Asi, ze si na to nepamatuje A mimochodem, ma proti sobe korunniho svedka

dobrotka ( 6. června 2013 03:51 )

Je nam prd platne, ze to vsichni vime, nebo ze jsme o tom presvedceni, musi byt dukazy.

Zobrazit celou diskusi