Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Monika (32), zaslepená láskou, se zastala vraždícího druha: Nechtěl mě zabít, stále ho miluju!

Autor: jp - 
30. května 2013
07:30

Chtěl ji zabít, a ona ho přesto miluje! Zaslepená láskou brání Monika P. (32) z Borohrádku vraždícího druha Kamila N. (34). Muž jí v žárlivé hádce a v opilosti bodl nožem 10 centimetrů hluboko do krku a jen náhodou nezasáhl životně důležité orgány. Žena ale věří, že ji nechtěl zabít, a naopak ona se cítí provinile. „Miluju ho, a počkám na něj,“ řekla u soudu, který muži vyměřil za pokus o vraždu sedmiletý trest.

Monika s Kamilem se ve svém čtyřletém vztahu drželi motta Kdo nežárlí, nemiluje. V hádkách se tedy osočovali z nevěry a hrozili si rozchodem. Podobná rozepře předcházela bodnutí ženy. V ten den byli s přáteli v hospodě, kde Monika vypila šest a partner 18 piv. Ze zábavy pak šel napřed, a když domů k jejich synovi (2) a svým dvěma dcerám (14,15) dorazila žena, začal jí nadávat, že mu zahýbá a vyháněl ji z bytu.

Tvrdí, že ho vyprovokovala

„Já mu řekla, že mu seberu syna, a to jsem neměla, protože je na něj fixovaný,“ vyčítala si Monika. Tím ho prý vyprovokovala k tomu, že vzal nůž, a když seděla na posteli se synem v náruči, přiložil jí ho ke krku. „Chtěl mě jen zastrašit, určitě ne ublížit. Jak jsem se ale pohnula, tak nůž se zabodl,“ popsala žena. „Bylo to neúmyslné, možná jsem jen trochu přitlačil,“ tvrdil Kamil N. Znalec ale verzi o náhodě vyloučil.

Video  Monika (32) se slepě zastává muže, který ji chtěl zabít  - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

Na obhajobu druha si vymyslela historku o přepadení třemi lupiči

Monika hájila druha už krátce po útoku před lékaři rychnovské nemocnice, do které ji k ošetření rány odvezl tchán. Tvrdila, že na ni zaútočili tři lupiči, kteří ji obrali o 150 korun. Policie ale lež brzy odhalila. „Nechtěla jsem, aby šel zpět do vězení,“ přiznala žena. Muž byl totiž již čtyřikrát trestaný, a naposled seděl pět let za těžké ublížení na zdraví. Podle ní by si za útok na ni zasloužil maximálně podmíněný trest, a možná by se měl ambulantně léčit kvůli pití alkoholu.

evita5555 ( 30. května 2013 09:43 )

Mal ju zabiť, situácia ich detí by sa razom zlepšila, ona na cintoríne, on v base a deti konečne na poriadku v decáku. Ale ožralcov ako keby niečo chránilo.

alex0800 ( 30. května 2013 09:42 )

Helsinský syndrom u nás? Kdyby místo senzace jí zavolali psychiatra, aby jí pomohl.. Klasický Plesk.. Jen drby a nepodstatné kraviny.. To, že se schyluje k prolomení Benešových dekretů, o tom ani řádky.. Stejně jako o Kalouskově černém hospodaření či okultním pozadí celé české scéně, jak politické, tak i showbizu.. Stejně jako nenapíší, PROČ SE ROZKRÁDÁ REPUBLIKA, KDYŽ NYROVNÁNÍ S CÍRKVEMI PROBĚHLO 1.8.1991.. STAČÍ SI JEN DOHLEDAT DOKUMENTY VLÁDY A JE TO.. OKAMŽITĚ POSTAVIT SCHVALOVAČE TÉTO KRÁDEŽE DO KLECÍ A JE VYŘEŠÍNO.. Položili bychom většinu iluminátských loutek, proti národu pracujících!! Hnus velebnosti Vlastenec

koerich ( 30. května 2013 09:20 )

taky mě to hned napadlo. Já dát šest piv, tak mám asi otravu

zasejedna ( 30. května 2013 09:13 )

zvláštní sorta lidí - ona 6piv on 18piv, alkoholici oba

pepicka71 ( 30. května 2013 08:57 )

Bože to je vemeno,ta ženská,nelze říct nic jiného než "kdo chce kam,pomožme mu tam".Chudáci děti,mají pěkný příklad v rodičích.

Zobrazit celou diskusi