Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Počasí jako na houpačce: Přes den 26 stupňů, večer přijdou bouřky a kroupy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, mokk - 
19. května 2013
10:05

Vypadá to, že slunečné počasí nás nebude těšit celý den. Už večer se mají do České republiky přihnat silné bouřky, které mohou dokonce provázet kroupy.

Česko v neděli večer podle meteorologů zasáhnou silné bouřky. Nejsilnější mají být na jihozápadě a západě Čech, mohou je provázet výraznější nárazy větru a kroupy, uvádějí meteorologové na svém webu.

Teploty během dne mají ještě vystoupit až na 26 stupňů Celsia, k večeru ale začne počasí od jihozápadu ovlivňovat okluzní fronta. Přinese přeháňky a bouřky, které mohou být intenzivní.

Po přechodu fronty se v pondělí ochladí. Teploty mají klesnout pod 20 stupňů Celsia s chladnější počasí má trvat po celý týdnem.

beataparri ( 19. května 2013 15:10 )

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

marie60 ( 19. května 2013 10:31 )

 Chtěla jsem dát ven okurky s rajčatama ale asi je dám až v červnu. To je počasí za všechny prachy.Doufám, že v létě bude hezky.

Zobrazit celou diskusi