Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exradní Richter (ODS) a kráska Lebedová mají chlapečka! Jméno dostal po tatínkovi

Autor: mok - 
12. května 2013
13:13

Politik Milan Richter (37) má za sebou pořádně divoké období. Odchod z pražského magistrátu, ale i narození potomka. Jeho krásná manželka, vicemiss ČR 2008 Kristýna Lebedová, mu totiž porodila chlapečka. Kluk jako buk dostal jméno po tátovi.

Narození syna se přitom politikovi z ODS a starostovi Prahy 10 Richterovi podařilo "ututlat" před veřejností celé tři týdny. Až teď šel s pravdou ven. 

„Ano, je to pravda. Narodil se nám chlapeček Milánek. My prostě nejsme lidi, kteří by někam volali a práskali na sebe informace. A ani příliš nechodíme do společnosti, takže proto se to tak dlouho nedostalo ven," přiznal týdeníku Sedmička pyšný otec Milan Richter.

Kristýna Lebedová a expartner Taťány Kuchařové Milan Richter se vzali teprve před rokem a svatba to byla pohádková. Obřadu na zámku Hluboká se zúčastnily slavné celebrity a dorazili i někteří politici. Jako družička nesměla chybět další misska Renata Langmannová.

Milan Richter platí za jednoho z nejvlivnějších mužů pražské ODS. Vedle politické kariéry však také úspěšně podniká v oblasti luxusní módy. Na magistrátu působil již pod primátorem Pavlem Bémem - dokonce jako náměstek pro boj proti korupci a pro čerpání fondů z EU.

Spadal pro něj i projekt Opencard. Kvůli současným neshodám ve vedení města se však Ricter spolu se stranickým kolegou Borisem Šťastným rozhodl z radnice odejít.

sores ( 12. května 2013 17:57 )

 Každý je nějaký a odněkud, ale on je opravdu h.nusnej! Rozhodně na manželku nemá. To by si bejvala dala Kuchařová,brr.

palko1961 ( 12. května 2013 16:19 )

Doufam, ze to decko nebude takovy zm.rd, jak jeho fotr!

Klausovka ( 12. května 2013 16:01 )

on je hnusnej, slizkej fujtajblák

marmat ( 12. května 2013 15:27 )

Pocity mám taky odlišné .... Ženich od průšvihu s Opencard sice Magistrát opustil, aby se stal NEVIDITELNÝM !? starostou radnice Prahy 10

horstfuxteleshop ( 12. května 2013 15:26 )

*** ti na ženskou nikdy nevleze, zeptej se decatlóna, to je buzerant, ten ti to potvrdí, hňupe

Zobrazit celou diskusi