Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragické rande milenců u trafostanice: Mladík se vytahoval, málem ho zabil proud

Páreček z Českolipska dostal šílený nápad: Na rande vyrazili k trafostanici (ilustrační foto)
Páreček z Českolipska dostal šílený nápad: Na rande vyrazili k trafostanici (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao - 
3. května 2013
14:40

Byl pozdní večer, druhý máj a zamilovaný páreček z Českolipska se vydal na rande k trafostanici. Vylezli na zeď, sedli si, zapálili cigárko, když v tom mladíka napadlo, že prozkoumá okolí... Při šíleném nápadu začal hořet a málem přišel o život!

Ve čtvrtek v podvečer se páreček milenců vydal na rande k českolipské vodárně pod kopcem Špičák, nechybělo však mnoho a procházka skončila tragicky. Pětadvacetiletý mladík totiž dostal velmi hloupý nápad...

Chtěl se podívat na trafostanici

"Muže zasáhl elektrický proud v prostoru trafostanice vodárny, kam přišel včera ve společnosti své přítelkyně. Ta po události před policisty vypověděla, že tu spolu seděli na obvodové zdi vodárny a kouřili cigarety. Potom její přítel seskočil na zem a prohlásil, že se chce podívat, jak to vypadá u trafostanice," sdělila k případu krajská policejní mluvčí Ivana Baláková. 

Mladík přelezl plot a zdařile ignoroval výstražnou ceduli. "Když se dostal za plot, chvíli trafostanici obhlížel a pak se o ní opřel. V tu chvíli na něm začalo hořet oblečení," dodala mluvčí.

Casanovu převezl vrtulník do Prahy

Mladík utrpěl těžké popáleniny, přítelkyně se mu snažila poskytnout první pomoc. Náhodní kolemjdoucí zavolali záchranku a mladíka transportovali vrtulníkem na popáleninovou kliniku do Prahy na Královské Vinohrady.

"Z dosavadního šetření nic nenasvědčuje tomu, že by mladého muže zranil elektrický proud při páchání majetkové trestné činnosti, tak jak tomu v některých případech vloupání do trafostanic bývá. Všichni svědci události ve shodě vypověděli, že se mladík chtěl jen předvést před svojí přítelkyní," okomentovala mluvčí "Casanovovo" šílené jednání s tím, že vzhledem k vážnému zdravotnímu stavu nemohli policisté zatím mladíka vyslechnout.

c3rb3r0s ( 6. května 2013 20:54 )

Jestli se připek tak počítám že začne dělat děcka po tuctech, chlastat, nemakat a pobírat podporu.

mortis69 ( 3. května 2013 23:30 )

Co víte?Třeba potřeboval dobít,než se na ní vrhne

rumovapalice ( 3. května 2013 15:43 )

jestli mu to spálilo kulky, tak už si casanova neza.pr.cá

Zobrazit celou diskusi