Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C

Českou modelku chytli v Mexiku: Vyměnila drogy za sex, říká spolužák

Autor: Richard Veselý, mokk - 
29. dubna 2013
06:30

Kdo je záhadná Česká kráska, kterou zadržela policie v Mexiku zfetovanou, s taškami plnými drog a nabitou pistolí? Blesku se podařilo sehnat muže, který s Petrou Pospíšilovou (27) chodil na střední školu. Už tehdy měla ke kriminální kariéře blízko. „Život drogových dealerů ji přitahoval stejně, jako nás ostatní sex,“ popsal.

Mezi spolužáky Petra už v patnácti pořádně vybočovala. „Žila se svým výrazně starším přítelem, do školy chodila výhradně s kabelkou a v botách na podpatcích. Toužila se stát modelkou a měla stovky zameškaných hodin,“ prozradil její spolužák z pražské dopravní průmyslovky.

Drogy už v patnácti

Petru lákal modeling a svět kolem něj. Nejvíc ji ale přitahovaly drogy. „S marihuanou měla už tehdy značné zkušenosti, ještě s další spolužačkou ji pravidelně kouřila během volných hodin,“ uvedl spolužák. V oblasti drog měla podle něj Petra encyklopedické znalosti. Její referát o drogách  při Občanské nauce trval pětačtyřicet minut, a dívka při něm pečlivě popisovala účinky jednotlivých látek.

Nezvladatelná

Přestože do školy moc nechodila, nebyla prý Petra hloupá: „Na hodiny chodila vyzývavě oblečená, ale i naučená. Například v matematice byla hodně  nadprůměrná.“ Na konci prvního ročníku Petra ze školy odešla s tím, že „nechce žít normální život“. „Očekávali jsme, že se objeví v nějaké pornonahrávce. Kolem roku 2005 jsem Petru na Václavském náměstí potkal naposledy. Dohadovala se tam s nějakým mužem, jehož vzezření budilo mimořádný respekt,“ dodal spolužák.

Měla tašky plné drog

Petru chytili policisté na ulici v centru Mexico City. V taškách měla deset balíčků obsahující zřejmě kokain, pytel marihuany a revolver oblíbený mezi místními gangstery. Doklady měla na falešné jméno Patricia Perron De Luna a sama byla zjevně pod vlivem drog. „Ta pistole není moje, a takhle vám to řeknu za chvíli... až budu moci mluvit přesně správně, budu mluvit a uvidíme... kdo vyhraje a kdo je lepší a kdo je horší, tečka. Bůh ví, kde je pravda,“ blábolila při rozhovoru s reportérem mexického deníku Excelsior. Petra byla v Mexiku čtyři roky a údajně pracovala pro drogový kartel Los Zetas.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

va45 ( 30. dubna 2013 15:13 )

Prostě si myslela,že ji to projde,když je modelka.Která Česká modelka to má v hlavě v pořádku.

Jirka1313 ( 29. dubna 2013 20:42 )

Přesně tak.

japos22 ( 29. dubna 2013 19:26 )

Zřejmě velmi milý spolužák s typicky českým proslovem... je v průšvihu, tak jí to dáme vyžrat

zelena.karkulka ( 29. dubna 2013 19:12 )

Zajímalo by mě,jestli mají souhlas s uvěřejněním fota od všech aktérů

vary ( 29. dubna 2013 14:34 )

Jen ať si *** užije mexického vězení a brzy tam chcípne.

Zobrazit celou diskusi