Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Kejkle mu nevynáší? Žito 44 Landa se vrací ke zpěvu

Kejklíř Žito 44 alias Dan Landa nevydržel a natočil novou skladbu. Fanoušci jsou dojatí
Kejklíř Žito 44 alias Dan Landa nevydržel a natočil novou skladbu. Fanoušci jsou dojatí  (Autor: youtube.com, facebook)
Autor: šim - 
23. dubna 2013
13:25

VIDEO: Vydrželo mu to přesně šest měsíců. V říjnu Daniel Landa ohlásil, že končí s hudbou. Chtěl se věnovat závodění a kejklům á la Harry Potter. Se svou družinou sice kejklí dál, ale začal zase s hudbou. Peníze na závody jsou fakt potřeba a Landa zjistil, že rolněním si je nevycinká. Takže je zpět.

„Má to smysl do p*dele, dvacet let píšu hudbu a stejně se tady volej komunisti. Na to se můžu vys*at," končil s kariérou hudebníka Landa během svého nechvalně proslulého projevu plného urážek během loňských Slavíků. A teď se vrací…

Landa aktuálně pracuje na projektu s režisérem F. A. Brabcem, s nímž točí celovečerní film. Po nevalném úspěchu muzikálu Klíč králů, z něhož byla kritika i diváci poněkud na rozpacích, si chce asi spravit chuť. Část natáčení "hypnovideí", jak to sám Landa nazval, probíhala také na ostrově Bali, kde se věnoval mimo jiné potápění.

Z podmořských záběrů také vznikla demoverze Landovy nové písničky a jeho oddaní fanoušci jsou z pomalého kousku s kytarovým doprovodem a romantickým šploucháním vody, za který by se nemusela stydět ani Enya, dojatí.

Je s podivem, že se Žito 44 nepotápěl ve svém kouzelnickém plášti, s nímž se před několika dny pochlubil na facebooku. Svému kostýmu, respektive vyšitým runám, zůstal věrný, nechal si je vyšít i na plavky.

Na Bali Landu doprovázela věrná družina Dračích čarodějů, jejíž je členkou také zpěvačka a automobilová závodnice Olga Lounová. Ta by v Landově klipu obstála jako mořská panna. Žbluňk.

isabelafuentes ( 23. dubna 2013 20:55 )

Tomu definitivně přeskočilo.

ppadys13 ( 23. dubna 2013 15:47 )

jeho kejkle neznám a ta muzika,kterou dělá, je hnusná

udatec ( 23. dubna 2013 15:36 )

Ať si ten pomatenec radši zase šlehne, já ho nemusím a asi nebudu sám

xsirax ( 23. dubna 2013 15:32 )

To je jen z doslechu, neviděla jsem. Přesto mu na to nikdo nechodil a zrušili skoro vše, hraje se to v úterý v dubnu...

cityjail ( 23. dubna 2013 15:30 )

Landa je primitiv,nácek a pošuk,který se měl narodit ve středověku.NIC neumí pořádně-závodil-nechal toho,zpíval-nechal toho,byl skin-nechal toho,založil řád-zrušil jej.Takoví šaškové akorát usilujou o pozornost jakýmkoliv způsobem a je jim srdečně jedno,co plácnou do mikrofonu,hlavně že to sype.Kopanec do ři*i,to je to co potřebuje.

Zobrazit celou diskusi