Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podle policie zavraždili důchodkyni na Karvinsku dva mladíci: Jednomu je teprve 16 let!

Policisté oba mladíky dopadli - ilustrace
Policisté oba mladíky dopadli - ilustrace  (Autor: Foto Týdeník Policie)
Autor: shp, ČTK - 
19. dubna 2013
07:39

Hrůza! Z vraždy důchodkyně (†84) z Karvinska policie obvinila dva muže. Jednomu je teprve 16 let, druhému 26 let. Tělo seniorky bylo v jejím bytě nalezeno 14. dubna.

„Kriminalisté zjistili, že žena podlehla vedenému fyzickému útoku poté, co podezřelí vnikli do bytu,“ uvedla mluvčí moravskoslezského policejního ředitelství Gabriela Holčáková. Policisté pak vypátrali možné útočníky.

Hrozí jim až 20 let

Mladší z nich si vyslechl obvinění z vraždy, porušování domovní svobody a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Mladík měl mařit nařízenou ústavní výchovu a opakovaně utéci z ústavu, dodala Holčáková. Dospělý muž byl obviněn také z vraždy a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest v rozmezí od 15 do 20 let.

mortis69 ( 19. dubna 2013 14:49 )

Z větší části souhlas Mně spíše vadí totalita ruského typu-tam bylo a je utajování myslím daleko důslednější a šli přez miliony mrtvol v gulazích.Třeba mně kamery nevaděj,protože ze zásady nekradu,ani se nechystám zavraždit tchýni

mortis69 ( 19. dubna 2013 14:40 )

Vždyť je to běžná praxe farmaceutické lobby.Vymyslí se chřipka(patčí,prasečí atd...)a hnedle je poruce předem připravená vakcína za těžký many.Stejný je to skrizí.Trh je přesycen a tak vytvoříme strašáka krize,abychom mohli redukovat zaměstnanost.Je jen jediný lék na všechny problémy a to rozpustit EU a nechat státům suverenitu,ať se staraj,jak uměj.A hlavně neživit armádu bruselskejch byrokratů.

anna1234 ( 19. dubna 2013 11:23 )

..jenže tím zaměstnáním měl alespoň nějakou povinnost, dneska nemají povinnost žádnou. Nechci házet všechny mladé do jednoho pytle, protože nejsou všichni lemplové, ale je fakt, že flákačů, kteří nic nedělají, je háfo. Jak si nezvyknou dělat a mít povinnosti od mlada, k práci je už nikdo nepřinutí.

alex0800 ( 19. dubna 2013 11:14 )

Zlatá Havlova mládež, vychovaná Husákovými dětmi a zmanipulovaná dnešní propagandou.. Jen se stačí podívat, jak se mění historie, dle politické situace a je vám jasné, že tu je jen jiná forma totality s novou, mocnější propagandou než za komára.. Dnes není třeba konfidentů, stačí tisíce kamer na každém kroku a pár blbců s Google Googles Zkrátka tu máme demokracie, kvůli které se obrací v hrobech všichni tvůrci myšlenky demokracie.. Jen se podívejte, jak si CIA demokraticky odstranila nepohodlného prezidenta JFK a ani po 50letech neotevřou archiv, jak slibovali.. On ještě žije jeden z posledních střelců a bohužel zastával jedno období nejvyšší post a proto nebude ještě dlouho prozrazena pravda.. Je smutné sledovat, jak se snaží svět ovládat partička zdegenerovaných a šílených elitářů v čele s královskou rodinou. Naštěstí již Hnutí Odporu pracuje a drtí je, i když to není vidět.. Lide, žij beze strachu, je za Tebe bojováno a jediné, co se od tebe očekává je radost a život beze strachu!! Tím vezmete vítr z plachet elitní mafii, ze které zbude jen banda bezbožných starců nad hrobem.. ;-)

alex0800 ( 19. dubna 2013 11:06 )

Protože redaktor je sám mladík Mrkni na toho hvězdného reportéra celebrit.. Jak zpovídal nějaké ty kur.vy i ve sprše nebo kde.. Propaganda odvádí pozornost úplně jinam od skutečných problémů, které nás stojí především zdraví i nějaké ty peníze, ale ty nejsou až tolik podstatné..

Zobrazit celou diskusi