Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krystle (†29) zemřela při teroristickém útoku v Bostonu: V cíli čekala na přítele, zabila ji bomba!

Autor: shp - 
16. dubna 2013
21:23

Další oběť teroristického útoku na maraton v Bostonu ukázala svou tvář. Úřady identifikovaly tělo mladé ženy Krystle M. Campbell (†29). U cíle čekala na svého přítele, který ji už nikdy neuvidí.

Krystle čekala na svého přítele, který běžel maraton, u cílové pásky společně s kamarádkou Karen Rand. Chtěla ho při běhu podpořit. Její láska k němu ji ale stála kvůli terorismu život. Výbuch bomby nepřežila, její kamarádka skončila s těžkými zraněními v nemocnici.

Každému podala pomocnou ruku

„Moje dcera byla milující dívkou. Pomohla každému. Jsem teď v šoku,“ řekl otec Krystle. „Byla úžasná, úžasná dívka. Každému podala pomocnou ruku,“ dodal. Krystle je druhou identifikovanou obětí teroristického útoku. Tou první je teprve osmiletý chlapeček Martin Richard.

manicka919 ( 18. dubna 2013 09:36 )

"Výbuchy na bostonském maratonu byly nejspíš plánované" nejspíš Blesku? jaksi si nedovedu představit, že by výbuchy proběhly neplánovaně jen tak, mimochodem...

versutus ( 16. dubna 2013 23:11 )

V tom výčtu zemí s četnými teroristickými útoky ti chybí například Rusko.

nejkaaaa ( 16. dubna 2013 22:48 )

Nevím jak to máte vy,ale já mám občas pocit, že USA a země typu Afghanistán, Pakoš, Sýrie mají největší potenciál na tyhle akce.Vysvětlí mi někdo rozumně čím to je? Děti ve škole, děti ve školce, lidi na maratonu, lidi ve Dvojčatech, furt něco..pochybuju že je to akce Arabů, možná nějakého debila co ho nasral svět, viz ten český diskutér co pak nedávno vyhodil dům do povětří i s lidmi.Je to hodně smutné, ale říkám to už dávno, svět není co bejval a izolace je další pojem hned po globalizaci.Stejně tak jako když renesanci vystřídalo baroko a po baroku přišel klasicismus..prostě lidi se časem namlsají a volají po změně, ale tímhle způsobem? To je hodně špatně..

Zobrazit celou diskusi