Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policie už chytila osm dealerů drog: Zemřít mohly vedle Báry (†19) další tisíce lidí!

Autor: rvs, mal - 
29. března 2013
17:24

Policie už má dealery (19 až 22), kteří mohou za smrt studentky Báry V. (†19) na maturitním plese. Pachatelé měli doma poschovávané další desetitisíce tablet – více než čtyřikrát silnějších, než je obvyklé. Zemřít tak mohlo mnoho dalších lidí.

Mladíci Báře na maturiťáku v pražském Radiopaláci prodali tři tablety extáze označené modrým delfínkem. Dívka si jimi chtěla zlepšit náladu… Po požití drog ale zemřela, spolužačky ji našly na záchodě bez známek života.

Ve vazbě už na vznesení obžaloby čeká osm dealerů smrtící extáze. Mezi zadrženými je i Nikolaj P. (22). Mladík se na webu prezentuje jako hiphopový hudebník a amatérský boxer.

„U osmi osob už bylo rozhodnuto o vzetí do vazby v souvislosti s distribucí drogy extáze, zejména v obvodu Prahy 2,“ řekla Blesku místopředsedkyně Obvodního soudu pro Prahu 2 Monika Křika

Přátelé zapalují za Báru (†19) svíčky. Přátelé zapalují za Báru (†19) svíčky. | Blesk - David Malík
vová.

Jedním z mladých dealerů byl i Bářin spolužák. Právě on jí údajně zabijáckou drogu prodal.

Policie podle informací Blesku našla při domovních prohlídkách už několik desítek tisíc tablet zabijácké extáze v prodejní ceně několika milionů korun. Dealerům hrozí až deset let za mřížemi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

elliana ( 30. března 2013 04:39 )

pgga, my mluvíme všichni o A, to jen ty nerozumíš, hod si překlad

dobrotka ( 30. března 2013 02:01 )

Maji ted problem sehnat davku

wrunx ( 29. března 2013 23:24 )

Jaké "stovky jiných"? Stovky jiných feťáků? Kdyby byl v drogách čistý arzenik, mně by to bylo srdečně jedno. Je plno věcí na světě, které nemám ani náladu zkusit, a fet je jednou z nich.

wrunx ( 29. března 2013 23:20 )

Trochu se divím. "...dealery (19 až 22), kteří mohou za smrt studentky..." Oni to svinstvo do ní nacpali násilím?? To je stejné jako kdyby při zabití nožem Plesk napsal: "a mohou za to prodejci nožů"! Opravdu skvělá logika - ale že se tu ještě divím...

pgga ( 29. března 2013 22:59 )

O cem tady mluvite...ona o A a Vy o B...

Zobrazit celou diskusi