Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Předávkování Báry (†19) na maturiťáku: Tohle jsou dealeři smrtící extáze

Autor: shp - 
28. března 2013
16:41

Až tragická smrt Báry (†19), kterou na maturitním plese zabila extrémně silná extáze, odkrývá pozadí drogového gangu. Policie už v souvislosti s její smrtí obvinila osm mladíků, z nichž sedm již putovalo do vazby.

Policie po smrti vzala do vazby čtyři mladíky (19 až 22 let), z nichž jeden měl Báře drogu sám dát. Údajně šlo o jejího spolužáka, který pochází ze zámožné rodiny. „U sedmi osob už bylo rozhodnuto o vzetí do vazby kvůli možnému ovlivňování svědků. O další osobě se nyní rozhoduje. Většinou se jedná o osoby narozené kolem roku 1990. Jestli se jedná o organizovanou skupinu je teprve předmětem vyšetřování,“ řekla místopředsedkyně Obvodního soudu pro Prahu 2 Monika Křikavová

Smrt na maturiťáku

Bára zemřela v noci na čtvrtek minulý týden. Skonala v Radiopaláci na pražských Vinohradech poté, co snědla extázi s trojnásobným množstvím účinné látky. Přátelé ji našli na záchodě v bezvědomí a přivolaní zdravotníci ji ani po čtyřicetiminutové resuscitaci nedokázali oživit.

Dojemný pohřeb

Pohřeb Báry proběhl dnes v Krematoriu Motol. Dorazilo na něj asi 200 lidí, kteří hojně přišli v růžové barvě, aby tím uctili památku studentky. Při posledním rozloučení nezaznělo v síni jediné slovo, hrály jen Bářiny oblíbené písně.

Video  pohřeb předávkované maturantky  - Petr Soukup
Video se připravuje ...

buban ( 28. března 2013 20:54 )

neverte tomu, nic se dit nebude. Mozna vezmou par typku, ale nic jim nedokazi, takze je zase pustej.

buban ( 28. března 2013 20:50 )

bohuzel nelze nez s Vami souhlasit

rumovapalice ( 28. března 2013 20:20 )

zeptej se nějakýho chlapa ze Sicílie jak by se k tomu postavil - ty co máš plnou palici sr.aček ty přiblblá ku.ndo

horstfuxteleshop ( 28. března 2013 20:16 )

za chvilku je zase pustěj a když je odsouděj dostanou směšný tresty, celý to bude trvat dlouho, počítám tak pět až sedm let než to justice sežvýká

montevideo ( 28. března 2013 20:09 )

Je to stejně smutné, že se dnešní mladí nedokážou bavit bez nějaké pilulky na náladu ....

Zobrazit celou diskusi