Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Berlusconi veze v kufru prsaté krásky: Reklama připomíná zneužitou Ruby

Autor: simao, INT - 
25. března 2013
12:15

V době, kdy italský expremiér netrpělivě čeká na rozhodnutí v kauze Rubygate, kdy za zneužití nezletilé dívky může jít na pěkných pár let do vězení, se jeho jméno opět dostalo na přetřes. Ovšem tentokrát je v tom nevinně. Automobilka Ford jej totiž použila do své skandální reklamy na nový vůz, ve které Silvio veze v kufru trio spoutaných a vnadných krásek.

Po italských volbách zaznamenal úspěšný návrat do vrcholné politiky. Expremiér Silvio Berlusconi, který při vyjednávání o italské vládě naznačil ochotu, že se zapojí do nové vládní koalice, však nemá klidné spaní.

Čekají ho totiž verdikty hned v několika v soudních procesech. Ten nejočekávanější má padnout v aféře Rubygate. Berlusconi čelí obžalobě ze sexu s nezletilou a ze zneužití pravomoci. jeho prváníkům se však daří získávat další a další odklady.

Skandální reklama: V hlavní roli Berlusconi, Paris Hilton i Schumacher

Na Berlusconiho kauzu se však nezapomíná. Vzpomněli si i v automobilce Ford, když expremiéra vyobrazili ve své reklamě, kterak veze v kufru tři svázané krásky. Nápadně připomínají právě tanečnici Ruby. Se sloganem "Nechte své starosti za sebou. V mimořádně velkém kufru vozu Figo" však přestřelili. A museli se omluvit.

Do obměny téhle reklamy přitom vsadili také Paris Hilton, která kvůli žárlivosti veze spoutané sestry Kardashianovy, hvězdičky z reality show, či bývalého pilota F1 Michaela Schumachera, který unesl tři konkurenty Vettela, Hamiltona a Alonsa, protože mu dávali na frak v závodech.

Kauza Rubygate pokračuje

Přezdívku přitom získala Berlusconiho kauza po tanečnici marockého původu Karimě Mahroug, známé pod uměleckým jménem Ruby. S ní měl expremiér spát za peníze v době, kdy jí ještě nebylo 18 let. A to se v Itálii nesmí! Navíc měl podle obžaloby zneužít své pravomoci, když se u policie snažil zabránit zatčení Ruby kvůli krádeži. 

Berlusconiho obhájci však v posledních týdnech slaví úspěch se svou zdržovací taktikou. Odklad jednoho soudního stání následuje odklad dalšího. Navíc podali žádost, aby expremiérovy případy byly odebrány milánskému soudu - prý z důvodu podjatosti odebrány.

Další soudní jednání bylo ohlášeno právě na dnešek, ale bylo opět odročeno. V minulosti se to stalo již třikrát, většinou kvůli Berlusconiho údajné nemoci. 25. března se přitom původně čekalo vynesení verdiktu. Nyní však advokáti uspěli s poukazem na to, že mediální magnát musí být přítomen jednání parlamentu, který si po únorových volbách volí své vedení.

itartas ( 25. března 2013 16:44 )

Berlusconi je starej úchylnej dobytek, naprosto prostopášná osoba, hodil by se do starého Říma, kde by prznil na co by přišel, včetně svých sester

reggina ( 25. března 2013 12:32 )

Tu Rubi nekdo zneuzil?! Na zneuzitou vypada dobre! Divim se, ze nedohodila tomu staremu dedkovi v postilce infarkt!

Zobrazit celou diskusi