Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V USA odsoudili kuchaře, který uvařil tělo své ženy: Dostal 15 let!

Tady David a Dawn ještě vypadali jako spokojený pár. Jejich vztah ale skončil tragédií.
Tady David a Dawn ještě vypadali jako spokojený pár. Jejich vztah ale skončil tragédií.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: ČTK, lm - 
23. března 2013
08:42

Soud vynesl rozsudek na Davidem Viensem (49), který svázal svou manželku a do úst jí vrazil roubík. Když zemřela, americký šéfkuchař ji čtyři dny vařil, aby její maso změklo. Poté tělo rozkrájel. Za tento odporný čin dostal 15 let!

Trest 15 let ve vězení vynesl v pátek soud v kalifornském Los Angeles nad kuchařem, který kdysi vypověděl, že tělo své ženy vařil ve vroucí vodě. Devětačtyřicetiletý David Viens byl loni na podzim uznán vinným ze zabití své manželky, s níž provozoval restauraci. Tělo Dawn Viensové (39) se nikdy nenašlo.

V záznamu výslechu, který si soud poslechl, obžalovaný tvrdil, že po neustavičných hádkách manželku znehybnil, zalepil jí ústa páskou a šel si lehnout. Když se probudil, byla už mrtvá. Viens pak tělo vařil čtyři dny, aby se zbavil důkazů.

Muž však v pátek soudem podle agentury AP tuto svou výpověď označil za nepravdivou. Když ho totiž policie dva roky po zmizení ženy vyslýchala, měl prý halucinace.

Viens v době před policejním výslechem skočil z útesu, zlomil si většinu kostí v těle a od té doby je na invalidním vozíku. Podle amerických úřadů ze srázu skočil poté, co se dozvěděl, že je podezřelý v případu zmizení své ženy.

mortis69 ( 23. března 2013 15:56 )

Já bych Ti taky něco doporučil.Přestaň prudit v diskuzích a radši vystrč bobra z vokna-třeba si tě někdo i všimne

mortis69 ( 23. března 2013 15:49 )

Tak to je blbý Zatím tady musíme číst přiblblý poznámky zatím žijícího vola

venxa ( 23. března 2013 14:08 )

No on ji uvaril protoze ona byla hrozna krava. Ale FORTIN neboj se, na tebe take dojde az u vas v Cesku sezerete vsechny chciple kravy z Polska.

babicovyjedy ( 23. března 2013 14:04 )

15 let Blezgu? tohle se stalo v US ne v Brne kdyz by jste si dali tu praci si puvodni clanek poradne prelozit tak by jste se dozvedeli ze dostal 15 to life coz znamena ze po 15 letech si muze zazadat o propusteni . na 99.9% to bude zamitnuto a stravi zbytek zivota za mrizemi

mortis69 ( 23. března 2013 13:45 )

To víš.Hovězí vývar chce čas Kdyby tam přihodil kalhotky,byl by silnější

Zobrazit celou diskusi