Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Osud si s ženou krutě zahrál: Ztratila dceru, syna i manžela během 24 hodin

Hilary (2. žena zleva) přišla o všechny své členy rodiny, s kterými je na této fotce.
Hilary (2. žena zleva) přišla o všechny své členy rodiny, s kterými je na této fotce.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: evak - 
25. března 2013
07:04

Nikdo si nejspíš neumí představit, jaká bolest svírá srdce Britky Hilary Dennis (79), která během 24 hodin přišla o ty, na nichž jí nejvíce záleželo. Na věčnost odešli dcera, syn i manžel. O jejich úmrtích se dozvídala postupně.

Caryl navštívila svou matku a stěžovala si na bolesti břicha. Trpěla na žlučníkové kameny, proto jí Hilary raději zavolala záchranku. „Byla veselá, ještě klábosila s lékaři a usmívala se na ně. Když mi ale druhý den ráno řekli, že zemřela, nemohla jsem tomu uvěřit. Její potíže se nezdály tak vážné,“ vypověděla Hilary pro deník Daily Mail několik měsíců po události. Dříve neměla sílu se s ní svěřit.

Chtěl si zavolat pomoc

Smutnou zprávu chtěla zavolat synovi Nigelovi, ale byl nedostupný. Mateřský instinkt jí napověděl, že něco není v pořádku. „Zemřel jen pár hodin po své sestře. Naprosto mě to zdrtilo. Zkolaboval na krvácení do mozku. Našli ho na chodbě, stále držel svůj telefon. Chtěl si jím přivolat pomoc,“ popsala, jak přišla o syna.

Zlomené srdce

Následně odešel i její manžel, s nímž byla 60 let. Byl nemocný a jeho srdce neuneslo, že v jeden den přišel o dvě děti.

Nyní už má Hilary jen jednu dceru. Ta jí pomáhá překonat trojnásobnou tragédii. Zdrcená žena si je ale jistá, že neštěstí v ní zůstane navždy. „Je těžké se přes to dostat, když se vám něco takového stane. Nikdy to nepřebolí,“ dodala.

sores ( 25. března 2013 10:44 )

Osobně bych takovou krutost nepřežila, tomu říkám katastrofa největší co může člověka potkat. Většinou takhle dopadnou slušný a hodný lidi. Dobytkové přežívají co nejdéle. Strašná nespravednost.

ejvm1712 ( 25. března 2013 10:24 )

Založit můžeš. Jen ne požár!

ejvm1712 ( 25. března 2013 10:23 )

sosacek ( 25. března 2013 09:21 )

správně..

sosacek ( 25. března 2013 09:20 )

tak čau..

Zobrazit celou diskusi