Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Martina (†34) podřízl a nechal vykrvácet cikánský baron: Policie našla vražednou zbraň!

Autor: Jiří Čada - 
9. března 2013
19:38

Konec zapírání! Roma Františka R. (48) podezřelého z brutální vraždy bývalého vyhazovače diskotéky v Moravských Budějovicích Martina V. (34), už nezachrání jeho zatvrzelé mlčení před policejním vyšetřovatelem. Jihlavští kriminalisté mají usvědčující vražednou zbraň.

Kuchyňský nůž, kterým Rom zasadil zákeřně Martinu V. před dvěma týdny na toaletě diskotéky pět bodných ran do krku, je na světě. Vražednou zbraň odhalilo nyní až tání sněhu. Zakrvácený nůž našel odhozený ve městě náhodný nálezce. Ten však chce zůstat v anonymitě. Obává se případné odplaty přátel z vraždy obviněného Františka R.

„Nalezený vražedný nástroj je nyní experty podrobován důkladné kriminalistické analýze,“ řekl Blesku šéf jihlavské mordparty Pavel Kubiš.

František R. se v osudnou noc snažil nůž opatřit ve dvou moravskobudějovických restauracích. Marně! Ze všech podniků ho personál vykázal. S největší pravděpodobností si pak pro vražednou zbraň došel přímo domů. Tomu podle kriminalistů odpovídá i čas, který ten věčer uplynul od počátečního konfliktu mezi Martinem a Františkem R., do doby spáchání vraždy.

„Jedná se o nůž nikoliv útočný, ale pouze broušený z jedné strany,“ přiblížil Blesku vražednou zbraň jeden z policistů.

MiKhaEll ( 11. března 2013 13:31 )

SMRT VŠEM ZASR*A*N*E*J*M CIKÁNŮM!!!KDO SEMNOU NESOUHLASÍ NECHŤ CHCÍPNE TAKY PSEUDOSR*A*Č*K*A!!!!!

trip ( 10. března 2013 14:35 )

fajn. a ted cesky, prosim. jo a zapojit rozum. dik.

hofihofi ( 10. března 2013 10:14 )

Hopdne, obratit se nactisk, organizovat protestk, sale ne ty co se delaji, rozumny a dalsi. Ne jen sedet a nadavat.

hofihofi ( 10. března 2013 10:13 )

pak se nediv, kdyz pronasledujes i slusne, ze se tak msteji.Ty nemas zadnou zkusenost, ty jsi jen rasista, psak se nediv. Treba co ti udelala ta moje? Nic a poslal bys ji do =lynu, vid? Pak se nediv reakce.

trip ( 10. března 2013 09:53 )

tak jinak. co muze delat? ty hrdino s nemalym vlivem!

Zobrazit celou diskusi