Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista-kanibal plánoval zavraždit a sníst svoji manželku a její kamarádku

Autor: shp - 
26. února 2013
07:54

Newyorský policista Gilberto Valle (28) je souzen za obzvláště brutální plán na zavraždění své odloučené manželky, její kamarádky a několik dalších žen. Své oběti chtěl poté sníst.

Kathleen Mangan-Valle (27) našla e-maily, ve kterých její manžel detailně popisoval plány, jak jí podřízne hrdlo a unese a zabije její kamarádku. Policejní důstojník je obviněn z plánování únosu a použití policejní databáze k vytvoření seznamu svých lidských cílů.

Byly to jen zvrácené fantazie

Obhájci Valleho však svého klienta brání s tím, že šlo jenom o jeho zvrácené fantazie, které nikdy neměly dojít do fáze realizace. Kathleen v pondělí u soudu prohlásila, že její manžel žil normální život, dokud se nezačaly dít velmi divné věci. Případ je pro ženu o to bolestnější, že má s policistou malou dcerku.

Chtěj jí podříznout a koukat, jak vykrvácí

Valle se jí prý začal ptát, kam chodí ráda běhat a jestli je to místo dobře osvětlené nebo rušné. Nakonec použila počítačový program k virtuálnímu šmírování, aby zajistila důkazy v jeho počítači. „Měla jsem být svázána za nohy a moje hrdlo proříznuto. On se chtěl koukat, jak pomalu vykrvácím,“ prohlásila Kathleen u soudu.

Zaživa upéct a poté sníst

Dále v soudní síni popsala, jak chtěl zavřít její kamarádku do kufru auta, odvézt ji někam daleko a zabít. Dvě další jiné ženy chtěl znásilňovat střídavě tak, aby na sebe viděly a on je maximálně vyděsil před tím, než je zabije. Další ženu chtěl upéct zaživa a sníst. „Nemůžete odsoudit lidi za jejich fantazie, i když jsou zvrácené,“ brání ale Valleho jeho právnička Julia Gatto.

4rek ( 27. února 2013 22:24 )

vy se bojíte precedensu, ale máme praxi takovou, že se čeká až někoho sní, pak teprve konáme. Oběť se už bránit nemůže a obviněný musí být chycen a usvědčen, je v lepší pozici. Vy si nemyslíte, že je nebezpečný pro společnost? Jde přece o to, společnost před takovými lidmi ochránit a nejde jen o to je trestat - nebo jsem vedle?

peterwilliams ( 26. února 2013 13:38 )

boball ( 26. února 2013 11:00 )

Jojo,byla to dobrá žena

peterwilliams ( 26. února 2013 10:54 )

igamenir ale takhle?

peterwilliams ( 26. února 2013 10:54 )

jeho právník má stejné fantazie ...oba jsou lidožrouti ...no fujjjjjjjjjj

Zobrazit celou diskusi