Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Akohol vzbudil v muži z Brna kanibalské choutky: Kamarádovi ukousl nos!

Autor: Gabriela Peringerová, simao.k - 
6. srpna 2012
14:04

S kým půjde na pivo, to si asi tenhle muž (35) z Brna příště pořádně rozmyslí. Jeho dlouholetý kamarád totiž na baru přebral a po rvačce mu skoro ukousl nos!

Oba muži popíjeli v restauraci u Brněnské přehrady. Celý večer se dobře bavili, ale na cestě domů se vše zvrtlo. 

Podnapilý kamarád se zálibou v bojových sportech začal okolo druhého muže poskakovat a několikrát ho vyzval na souboj. Ten ho odmítavě odstrčil, což bojovníka rozčílilo a kousl kamaráda do prstu.

Muž se proto bránil, útočník dostal ránu pětí a odběhl do lesa. „Když ale sám mířil na tramvaj, známý na něj zezadu opět skočil, povalil ho na zem a kousl ho do nosu,“ popsala útok mluvčí policie Andrea Straková.

Muži (35) z Brna ukousl nos jeho opilý kamarád. Zpět na své místo mu ho přišili plastičtí chirurgové. Muži (35) z Brna ukousl nos jeho opilý kamarád. Zpět na své místo mu ho přišili plastičtí chirurgové. | Policie ČR

Rána na nose, ze kterého visely cáry masa, začala krvácet. Šokovaný Brňan nos zakryl trikem a skončil na operačním sále brněnské plastiky. 

Útočník, který podle svědků začal hystericky křičet, plakat a bít se do hlavy s výčitkami, co to vlastně provedl, musí počítat s tím, že bude za své kanibalské choutky potrestán. „Prozatím nebyl obviněn, ale již teď je pravděpodobné, že se bude zodpovídat z trestného činu ublížení na zdraví,“ dodala Straková.

vrtajzub ( 6. srpna 2012 19:27 )

xlm05 - na článku kontajner máš moje odkazy imbecile, k tej špinavej slovenke a k políbení tvojej ***y, tak si tam zalez a čítaj, pokiaľ ti bude málo, rada ti pridám.

viks ( 6. srpna 2012 17:24 )

To by mě zajímalo, co to v tom Brně chlastají ?!

Zobrazit celou diskusi