Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Syn vraha z Frenštátu: Otec nebyl typ, co by ohrozil děti

Autor: shp - 
21. února 2013
21:04

Celý život se mu sesypal, nemůže totiž myslet na nic jiného, než na výbuchu domu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Byl to totiž právě jeho otec je ten, koho všichni za explozi a smrt pěti lidí viní.

Syna Antonína B. (†62), podezřelého z úkladné masové vraždy, vypátrali reportéři TV Nova. Z celé situace je zničený. „Já vím prostě, že byl jako…jaký byl, ale prostě, tohle prostě, já to nechápu. Vůbec ani trochu,“ prohlásil.

Nebyl prý typ, co by ohrozil děti

S otcem se vídal minimálně. Vztah s ním chtěl udržovat především kvůli své matce. „A nemyslím si, že to byl typ člověka, který by ohrozil děti nebo tak. A jestli jo, tak prostě pro mě úplně skončil tím,“ prohlásil syn hlavního podezřelého.

Starost o matku a sestru

„Mně je teď jako hlavně nejvíc líto matky a ségry. Protože ty si procházejí jako teď velkým peklem. Já mám ještě naštěstí dobrej kolektiv v práci, ale ségra to tak třeba nemá úplně. Jako, ne, že by ji něco říkali nebo tak, ale prostě cítí se špatně jako celkově,“ řekl na TV Nova.

Sedm let se mu vyhýbal

Protože věděl jaký je jeho otec, mladý muž se mu snažil vyhýbat. V podstatě sedm let jsem se snažil, abych se vyhnul tomuto bytu, prostě nějakejm problémům. Upřímně já ještě nevím ani, co si mám o tom myslet. Já nechci tady něco říct a pak to brát zpět,“ dodal.

krupan10 ( 25. února 2013 10:33 )

panno, panno, ta zkostnatělá panenská blána ti tlačí na mozek. Sama jseš fašoun a komouš

dsmann ( 22. února 2013 18:57 )

Jak na základě čeho? Píšu jasně že měl těžce narušenou osobnost a asociální chování. Dostat to do ruky schopnej právník, dostal by ho z toho domu raz dva. Paragrafů na který by ho šlo dostat je dost. Od porušení občanského soužití, přes napadání a vyhrožování, až po obecné ohrožení. Diagnóza "psychopat" je blbost to jen tak mimochodem. K vystěhování z domu, navíc při neplacení, úplně stačí obtěžující asociální chování.

arcaben ( 22. února 2013 09:44 )

Jak to tak čtu tak ty nejsi zcela normální....Takoví jako ty nadělají víc zla než dobra!!Jak může syn,dcera,manželka za to co možná udělal jejich rodinný příslušník??!!Ti trpí dost skrze takové jako jsi ty!!Oni nic neudělali a přesto cítí utrpení neb ví,že podobní neurvalci budou vinit je a ukazovat si na ně prstem,ale proč??

peterwilliams ( 22. února 2013 08:37 )

ten má na svědomí určitě i ubytovnu!! synátor je zoufalý ...???a co ti nájemníci???? synátor má jen strach z lidí !!! a ještě fotra zrůdného by omlouval

peterwilliams ( 22. února 2013 08:25 )

prycsvladou SOUHLAS

Zobrazit celou diskusi