Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavný brazilský karneval tance a sexu: 3 miliony kondomů!

Autor: so - 
13. února 2013
23:29

Miliony lidí v ulicích, nadšení, kam se podíváš, hosté z celého světa, a hlavně samba a sex. Tak proběhl tradiční brazilský karneval i letos!

Hlavní spektákl v Riu de Janeiru, kde nyní panují třicetistupňová vedra, začal v pondělí, kdy první z dvanácti nejlepších škol samby před 70 tisíci diváky předvede své umění na proslulém Sambadromu. Konkurenční karneval v Sao Paulu už je ale v plném proudu a Rio de Janeiro může zatím jen závidět. Tamní tanečnice jsou totiž, jak ukazují snímky, mnohem odvážnější a mnohem více sexy.

Karneval je také pro Brazílii obrovskou ekonomickou vzpruhou. Jen spolkový stát Rio de Janeiro očekává, že turisté během svátku samby v barech, restauracích a hotelech utratí přes 12,5 miliardy korun. Místní úřady také mají v plánu distribuci asi tří milionů prezervativů, protože veselí zahrnuje i sexuální nevázanost, a tím i nebezpečí nákazy pohlavními chorobami.

itartas ( 14. února 2013 08:26 )

bych to taky neviděla tak dramaticky, tam to bude jistě hlavně o tanci, atmosféře a kostýmech...

civavalinda ( 14. února 2013 08:15 )

nadhera ty kostymy a atmosfera a rymus bomba .ale nechapu proc by tam nekdo s nekym sukat ?? jako kde nebo co ?? to jako ze tam prijedu a osukam tam na ulici 20 lidi co nezma jo ?? hm tak to delaj mozna cerny huby tady v egypte na hotelu a pak sem pritahnou.bych tam na nikoho nevlezla .

pgga ( 14. února 2013 05:43 )

Carneval...Rio...super... byla jsem pred 2 lety... Super...Rio De Janeiro..Sao Paulo....superb....

nutelka0 ( 14. února 2013 04:10 )

Uz ses udelal? Ty musis byt chlap,zenska by to nenapsala.....babochlap to jo ale zenska ne.

Zobrazit celou diskusi