Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horor v hájovně: Utíkala o život! Manželem ji chtěl zabít paličkou na maso

Autor: Vlaďka Hradská - 
30. ledna 2013
20:25

Jen o vlásek unikla hrůzné smrti Karin H., kterou se její manžel pokusil zabít paličkou na maso. Těžce zraněná utekla do kilometr vzdálené obce. Běsnící muž (46) založil v domě požár, pořezal se na rukou a utekl do lesa.

Scéna jako z hororu se odehrála v pondělí kolem půl osmé ráno nedaleko malé obce na Písecku. Manžel se chtěl brutálním způsobem zbavit ženy, s níž se rozváděl.

„Po snídani paličkou na maso zezadu několikrát uhodil manželku do hlavy. Když se sesunula na zem, ještě ji škrtil. Ženě se podařilo vysmeknout a utéct,“ popsal hrůzné okamžiky policejní mluvčí Milan Bajcura.

Rozběsněný muž pak polil benzínem v ložnici oblečení a nábytek a vše zapálil. „Podřezal si žíly a založil požár s úmyslem zakrýt stopy. Pak vyběhl ven a ukryl se v lese,“ dodal Bajcura. Podle krvavých stop ve sněhu ho vystopoval policejní pes kolem 10 hodiny asi 2 kilometry od hájenky.

Běžela o život

Těžce zraněná Karin utíkala na opačnou stranu do vesnice pro pomoc. U kapličky narazila na sousedku, která přivolala záchranku.

Karin udržují lékaři v umělém spánku. Útočníka, který skončil za mřížemi, kriminalisté obvinili z pokusu o vraždu. Hrozí mu až výjimečný trest.



zelena.karkulka ( 31. ledna 2013 20:21 )

lejou

dopdel ( 31. ledna 2013 09:55 )

Blesku,přečti si titulek!!!!!!!!! Už by vás vážně měli zrušit!!!!

janapi ( 31. ledna 2013 08:56 )

Včera zde bylo "vysvědčení" pro M.Zemana - a co by asi dostal autor tohoto článku jen dle nadpisu? Takže: Novináři zameťte si nejdříve před svým vlastním prahem!

majojo ( 31. ledna 2013 07:53 )

Podle krvavých stop ve sněhu bych ho vystopovala i já, ale oni ne, museli si vzít odborníka - policejního psa.

majojo ( 31. ledna 2013 07:50 )

Blázníš? Takové ***y, co pro ni píší, by těžko našla! Ostatně sama vzešla z jejich středu, takže má hluboké pochopení.

Zobrazit celou diskusi