Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mrtvou ženu (101) dali do rakve, ona se probrala

Žena (101), kterou prohlásili za mrtvou, se probrala v rakvi - ilustrační foto
Žena (101), kterou prohlásili za mrtvou, se probrala v rakvi - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, šim - 
29. ledna 2013
12:29

16 hodin v rakvi. Takovou hrůzu prožila 101letá Číňanka, o které si její dvě sedmdesátileté dcery myslely, že zemřela. Stařenka se však v rakvi probrala a houkla na zřízence pohřební služby. Smrt z toho pak mohl mít ještě on…

Žena jménem Peng Siou-chua z vesnice na jihovýchodě Číny žila jako vdova po 11 let. Staraly se o ni její dcery, kterým je oběma už přes sedmdesát. Stoletá žena před dvěma týdny ale upadla a od té doby se jí nedařilo vstát z postele.

Jednoho dne ráno dcery zjistily, že matka nedýchá a nemá žádný puls. Následně byla prohlášena za mrtvou a byla převezena do márnice. Vesnice se připravovala na její pohřeb, žena už byla oblečená do rubáše a uložena v rakvi, když náhle otevřela oči. „Ha, tady jste,“ řekla s úsměvem zřízenci pohřební služby, který ji připravoval na pohřeb.

Podle webu South Metropolitan Daily byla žena poté, co přežila svou vlastní smrt, ve velmi dobrém rozpoložení. Rodina i celá vesnice měla obrovskou radost. Nepřišli však ani o trachtaci, jen místo smutečního rozloučení proběhla obrovská oslava stařenčiny dlouhověkosti.

kterej ( 29. ledna 2013 13:41 )

UŽ NEBUDU PSÁT NA BLESKU, NEJSOU ZA TO DUKÁTY JAKO NA IDNESU

ppadys13 ( 29. ledna 2013 13:30 )

debile

Zobrazit celou diskusi