Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé video z vraždy seriálové herečky (†29): Bratr ji rozřezal a naložil do kufru

Tony McCluskie táhne v kufru tělo své sestry, seriálové herečky Gemmy, do taxíku
Tony McCluskie táhne v kufru tělo své sestry, seriálové herečky Gemmy, do taxíku  (Autor: Youtube.com, Facebook)
Autor: simao, INT - 
22. ledna 2013
17:51

VIDEO: Zdánlivě jde o běžnou situaci - Tony McCluskie (35) táhne kufr do auta, pomáhá mu nic netušící taxikář. Jenže v kufru se nachází rozřezané tělo Gemmy McCluskie (†29), Tonyho sestry a seriálové herečky, která se objevila třeba v britské "telenovele" EastEnders. Brutální vražda, která otřásla Londýnem, se nyní dostala do soudní síně, kde již vypovídal i vrah.

6. března 2012 ji našli v Regent Canalu ve východním Londýně - bez hlavy i končetin. Tělo identifikovali podle jejího malého tetování, hlavu objevili kriminalisté až po půl roce.

Herečku Gemmu McCluskie někdo brutálně zabil a rozřezal. Policejní vyšetřování však nakonec dospělo na stopu pachatele - k překvapení všech to byl její bratr Tony.

Ten se sice nejprve k zabití přiznal, během procesu však vycházejí najevo nové, děsivé skutečnosti z posledních minut života britské seriálové herečky, která se objevila třeba v seriálu EastEnders, "telenovely" z jedné londýnské dělnické čtvrti s příběhem postaveném na klasické zápletce vztahu chudé dívky a bohatého krasavce.

Vrah herečky stanul u soudu: Prý se pohádali

Soud s vrahem Gemmy je však krutou realitou. A pořádně drsnou. Její bratr Tony se však v soudní síni nechal slyšet, že svou sestru zavraždit rozhodně neplánoval - došlo prý mezi nimi k ostrému slovnímu konfliktu, který přerostl ve fyzickou potyčku. A Tony Gemmu usmrtil.

Prý ho nazvala feťákem, přidala řadu nadávek a chtěla ho vyhodit z bytu. Podle obhájce dokonce na svého bratra měla vytáhnout nůž. Chytil ji za zápěstí, ale co se dělo pak, si prý nepamatuje. "Zkroutil jsem jí zápěstí a ona ten nůž pustila. Potom už nic nevím," řekl podle Daily Mail Tony v soudní síni.

Děsivá videa: Tony táhne v kufru mrtvou sestru

Policie však zveřejnila záběry, jak se Tony systematicky zbavuje těla své sestry - rozřezal ho na kousky, zabalil igelitových pytlů a nacpal do kufru. Předtím, než hodil části těla do kanálu, odvlekl kufr k taxíku a nechal se odvézt. Na různých místech pak pohodil děsivé balíčky do kanalizace. Nyní čeká ve vězení na verdikt soudu.

peterwilliams ( 23. ledna 2013 06:44 )

 a za třetí nevidím v tom pytli tělo

peterwilliams ( 23. ledna 2013 06:41 )

za prvé byla ošklivá a za druhé v Britanii netočí telenovely ..blbci!!!

hofihofi ( 23. ledna 2013 00:27 )

Docela mazane, kus tela do kufru dal do sitky na zavazadla a vystoupil

hofihofi ( 23. ledna 2013 00:26 )

U nas se to stalo kdysi take, rozfikal ji a posilal ji v kufrech vagonama pryc z Prahy, jmenovala se Vranska

domrdka ( 23. ledna 2013 00:21 )

"Opravdu děsivé video" to zase nebudu celou noc spát.

Zobrazit celou diskusi