Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová mapa Evropy: Do roku 2035 vzniknou nové státy a posunou se hranice!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: psch - 
19. ledna 2013
08:40

V roce 2035 může být všechno jinak! Ruští vědci a analytici CIA se společně zamysleli a vytvořili novou mapu Evropy, která počítá s novými státy a posunutými hranicemi u těch stávajících. Věří totiž, že současné hranice nejsou tak nedotknutelné, jak na první pohled působí.

První změny by měly přijít už v roce 2014, tedy příští rok. Podle analýzy se s řadami změn začne ve Velké Británii, kdy se Skotsko po referendu osamostatní zpod královské koruny.

Česká republika, zdá se, zůstane beze změn, kam by taky takhle malou zemičku chtěli rozdělovat... Leda by se k nám opět připojilo Slovensko. To je třeba případ Belgie, ke které se přičlení Vlámsko, nebo Itálie, která se rozdělí na jižní a severní.

Další změny nastanou na území Francie i Španělska, obě země posunou hranice. Albánie se má spojit s Kosovem a částí Makedonie, Bosna a Hercegovina se pro změnu rozdělí mezi Chorvatsko a Sbrsko.

O část území přijde i Francie, kde se nacionalisté na Korsice dlouhodobě snaží odtrhnout od Elysejského paláce, naopak Štrasburk se má připojit k Německu.

Jak ruské tajné služby zdůrazňují, po těchto změnách nastane kolaps multikulturalizmu, aby taky ne. My můžeme jenom doufat, že se nás tyto změny, pakliže k nim opravdu dojde, příliš nedotknou.

1521612:gallery:true:true

jenda_benda ( 20. ledna 2013 20:41 )

Myslím, že hlavně hranice ČR se brzo posunou,a posílíme německo i Rakousko, pokud budete volit Karla. A že tu jdou Karlovi na ruku, je vidět i v některých médiích¨, apod. Nicméně i toto mluví k věci:"Tvůrci Zdivočelé země s Dejdarem skončili. Kvůli podpoře Zemana"

vrtajzub ( 20. ledna 2013 17:42 )

dankabiela - vyjadruj sa k článku a nehladaj ty ubožiačka nicky kde by si si mohla ulavit ! Sereš mimo misu, žiaden tvoj diskuz.príspevok som nestretla, takže ty hlupana z lazov, zrejme nič iné nevieš. To mal byt tvoj dis,príspevok ? Že si tupec prvej klasy je evidentné. Píš k článkom , rada si prečítam, ked niečo zmysluplné vypotíš,

vrtajzub ( 20. ledna 2013 15:00 )

opr - či to máš z hladu, alebo prežranosti.......

vrtajzub ( 20. ledna 2013 14:59 )

dankabiela - zapametaj si - nebudeš mi určovat, ako mám písat, si malý pán, aby si si to ku mne mohla dovolit, neviem, či to m%Clebo z prežranosti, ale celé si to spustila ty, zrejme si si myslela, že mi ukážeš aká si výnimočná a všetci na dioskuzsiach sa do mna pustia. Takže krot svoju nebetyčnú nafúkanost, lebo zakaždým ta zotrem. To čo som ti napísala, bolo až moc slušné, na to čo si si ty hlupana dovolila. Radím ti, obchádzaj ma !

andreavalnikova ( 20. ledna 2013 14:57 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenaBoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, brzy to uz nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi