Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt mladých milenců (†19) v Praze: Šílený vrah je před smrtí svázal!

Autor: Richard Veselý, Alena Vrabcová - 
10. ledna 2013
05:00

Anička P. (†19) a její přítel Michal (†19) zemřeli v sobotu rukou bezcitného vraha. Ten je podle zdroje Blesku zabil několika desítkami ran nožem. Policisté je navíc našli svázané na rukou i na nohou!

Co bylo důvodem brutální vraždy, která se stala v sobotu na krčském sídlišti v současnosti vyšetřuje policie. Blesku se ale podařilo zjistit nové šokující informace. „Když je našli, byli oba svázaní na rukách i na nohách. Zabiti byli s velikou brutalitou, na sobě měli několik desítek bodnořezných ran,“ řekl zdroj obeznámený s průběhem vyšetřování.

Měli před maturitou

Vražda je o to děsivější, že šlo o lidi, kteří měli celý život teprve před sebou. Anička i její kamarád měli letos maturovat, za několik dní je čekal maturitní ples. Studenti i učitelé gymnázia Budějovická, kam oba mladí lidé chodili, jsou zdrcení. „Je to strašná tragédie, víc vám k tomu neřeknu. Nikdo z nás o tom nechce moc mluvit,“ řekl Blesku jeden ze studentů. Zmařené mladé životy připomíná černý prapor, vyvěšený nad vchodem do gymnázia.

Hledá se vrah

Policie pouze uvedla, že podle výsledků pitvy šlo o zřejmě o vraždu, bližší informace ale zatím poskytovat nechce. „Nemůžeme zatím říci víc jak s ohledem na rodiny obětí, tak kvůli probíhajícímu vyšetřování. Kriminalisté nyní vyhodnocují kamerové záznamy z domu a pátrají po pachateli,“ uvedla pouze pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

MiKhaEll ( 10. ledna 2013 13:34 )

Ty seš strašně hloupá *** co?posílám ti facku, zato co jsi napsala...a jinak ta bublinka není kamera je to kryt pod kterým je menší kamerka ale tu bys poznala i přesto jak seš tupá, a drž hubu pičo!už to nepiš, nebo dostaneš zase přes držku!čus všem

hofihofi ( 10. ledna 2013 10:12 )

To je tak jednoduche,jen chtit

hofihofi ( 10. ledna 2013 10:08 )

Kdyz s nekym mlati zarlivost tak na nejake kamery sere

hofihofi ( 10. ledna 2013 09:48 )

Tak tohle vypada na zhrzeneho milence, co? Ty dnesni lidi si uz nedovedou dat kopacky slusne a nadhledem. Mne jedna holka je dala, ja se povznesl nad to , zustali jsme kamaradi, je to asi 45 let zpatky a dneska mi chodi varit a nakupovat, jo vsechno zle je pro neco dobre.

jity ( 10. ledna 2013 09:29 )

Toto může napsat jen dement, doufám, že to tady nečtou jejich rodiče. Kdo ví kolik jsi toho po ránu už vychlastala.

Zobrazit celou diskusi